tisdag 26 april 2011

Åsiktsregistrering !


http://nyheter24.se/nyheter/556770-asiktsregistrering-pa-forsakringskassan

I en enkät som skickas ut till de anställda på Försäkringskassan får de bland annat frågan om de tycker att regelverket är legitimt och om deras värderingar stämmer överens med myndigheten.
................................................................................

Det osar katt mer och mer.....börjar likna tiden innan andra världskriget.
Med detta så är det då ( antagligen) meningen att de som inte har samma åsikt som regeringen ska bli uppsagda då eller hjärntvättas eller skrämmas till samma åsikt?
Får arbetsförmedlingen också dessa enkäter så småningom och läkare och övrig vårdpersonal....
förskolans och skolans personal ?
...............................................................................

– Jag tycker det är obehagligt att man ska undersöka värderingar och åsikter hos statstjänstemän, och det blir inte bättre av att man inte riktigt vet vad man ska använda resultatet till, säger Annette Carnhede


Varken civilminister Stefan Attefall eller socialförsäkringsminister Ulf Kristersson har valt att kommentera uppgifterna eftersom de anser att det inte är en politisk fråga.
.............................................................................

Detta är mycket oroväckande !!!!!!!

2 kommentarer:

  1. Jag skulle förstås inte vilja bli testad på det här viset i mitt arbete men ur vårt perspektiv, som sjuka, tycker jag att det är ett bra förslag.
    Om de nu lägger korten på bordet förstås!

    SvaraRadera
  2. annbw....Skulle tro att de får kicken om de inte har samma åsikt som de styrande. Vi vet ju både du och jag att resultatet är alltid till regeringens fördel....vilket påminner mig om ss.

    SvaraRadera