lördag 30 april 2011

Projekt deklaration...Snart har jag projekt deklaration klar...bara att ren skriva kvar :).
Känns som i sista minuten....vet inte hur det blev så i år....brukar vilja ha den klart åtminstone en vecka innan.....men i år har jag haft annat för mig till idag och som ni vet måste huvudet vara med.

Det går inte att känna sig stressad av annat...så därför har den väntat bland dessa borden tills idag.
Det var dimmigt i morse....men skam den som ger sig....:).

Blev tvungen att avbryta ett tag för det blev yrsligt och dimmigt...så på med skorna och ut på en liten promenad....kameran med naturligtvis....och som ni ser fastnade ormvråken på en bild.

Idag har jag haft en bra dag efter mina förutsättningar förstårs......nu framåt kvällen så lättar dimman och livet känns rätt skapligt ändå...som ni vet kära vänner så kunde det vara värre.

Potatisen kokar och en typ av köttfärslimpa är i ugnen.....grönsaksblandning ska kokas ...sen är det bara gubben som fattas....stackarn har jobbar helg.....så något firande på sista april blir det inte här.

Men jag tänker njuta av en lugn skön kväll och känna mig nöjd att min deklaration är klar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar