lördag 30 april 2011

Ulf Kristersson...Om Påskuppropet...o.s.v.


http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=3071&artikel=4473226

Efter att ha lyssnat på Kristersson så försvann min lust och ork för dagen....
Jag som var på så bra humör.....Han sa att 73 tusen om året blev sjukpensionärer.....Har det nu blivit 200 om dagen...förut hette det 140 om dagen....vilket är en myt....det är ungefär 50 om dagen som är rätt siffra.

Snick snack herr Kristersson...det lyser igenom hur du talar.....du talar bara till din fördel....vänder och vrider ...ute och tassar i sankmarkerna....herre gud vilken man att svänga i sitt orerande.

Att tala med kluven tunga ......då spelar det väl ingen roll om tungan hålls rätt i mun.

6 kommentarer:

 1. Kristersson lär gå för att vara något av det halaste moderaterna kan ställa upp med (tätt följd av Renfäll och den rödblonda pressnuppan med nyllet som påminner om nåt från upplysningstiden), åtminstone om vi håller oss till det inhemskt producerade politikermaterialet. Det finns en del mustiga stories om hans framfart på den liberala scenen genom decennierna.

  Slingerman lär dock visst slå Kristersson med några tiopotenser vad gäller ålande och intellekt, men så är han också importerad och lär knappast svara på några som helst frågor.

  SvaraRadera
 2. Jag hörde också Ulven på radion...Läskigt då han talar om den tredjedel som fått hjälp på bekostnad av de två tredjedelar som kommit tillbaka till sjukförsäkringen eller fått varakig sjukers....

  Om det nu varit Titanics undergång han pratat om hade det låtit såhär:

  Man får räkna med att folk drunknar då fartyg sjunker. Trots allt har vi byggt historiens största fartyg och det är vi mkt stolta över. Ok att 1495 personer drunknade. Men vi väljer att tänka på att 712 personer faktiskt blev räddade. Hade det varit sossarna som byggt fartyget hade dessa 712 också drunknat. Men tack vare vårt fantastiska system där vi bara bygger livbåtar till en del har nu 712 personer fått en andra chans....

  SvaraRadera
 3. :)ja jag kan bara hålla med er...och Ludde...din beskrivning av Titanic är superb...

  SvaraRadera
 4. Nån som hörde sossarna omnämna de sjukas situation specifikt i 1:a majtalen ?

  Inte jag iallafall ... Det mesta annat avhandlades, men fan inte ett ord om reformer av sjukförsäkringen, den frågan har blivit en politisk no-no.

  SvaraRadera
 5. Nå, i rättvisans namn omnämns sjukförsäkringsersättningsnivåerna i en bisats i Juholts tal:

  http://dalademokraten.se/sida/id/165644/

  ... men vad spelar nivåerna för roll i en försäkring där ingen ändå kvalificerar sig för ersättning ? Konkretisering efterlyses.

  SvaraRadera
 6. Såg på programmet Hemlös i kväll. Upp i rutan kommer Ulf Kristersson. Han är fd socilaborgeråd i Stockholm. OCH det är han som genom kontakter myglade till sig en hyreslägenhet i Ersta som via Diakon skulle ha varit till hemlösa.
  Vilken formidabel arrogans att utnämna denna mannen till minister!!!! jag mår illa!! Och så han ljuger ... precis som i Titanic exemplet... huuu :(((((((( ledsen är jag också.

  SvaraRadera