torsdag 19 maj 2011

Fas 3....uppdrag granskning.


http://svtplay.se/v/2428966/uppdrag_granskning/fas_3-are_kritiska_mot_a-reco

Varför fick inte reportern komma in och filma i A-recos lokaler ?
Mycket märkligt.....för efter att jag läst om A-reco...om nu det är detta företaget som Uppdrag granskning tagit upp....så borde de visat vad de sysslar med.....så fint det ser ut med data avdelningar och hantverk och jobb coaching....

Hittade detta om A-reco på nätet....

http://www.a-reco.se/
http://www.a-reco.se/html/omoss.html
http://www.a-reco.se/html/arenan.html
http://www.a-reco.se/html/produkter.html
http://www.a-reco.se/html/kontakt.html
http://www.a-reco.se/html/tjanster.html

http://www.a-reco.se/html/coaching.html


Meningsfull sysselsättning ?

3 kommentarer:

  1. Vilket dravel. Rena rama Jobbfabriken-metoderna....hitta på koko-projekt.....köpa loss ett antal arbetslösa från AF (så många det bara är möjligt)och så rullar kosingen in....Skratta eller gråta?!

    SvaraRadera
  2. Vore dom intagna lite företagsamma skulle dom sabotera av bara h-e, typ snigelcement i avloppen så att den som äger fastigheten stämmer brallorna av fas3-anordnaren och vinsten går upp i rök ... :)

    SvaraRadera
  3. FAS 3 går ju ut på att hitta på koko-projekt, och dom som då gör det får betalt av regeringen. Har Svenska folket varit så pass korkade att de röstat på Reinfeldt och hans ministrar så att de kan få hitta på en massa idiotiska grejer så är det ju både Reinfeldts och folkets fel. Jag tycker inte att annordnarna håller på med idiotiska och kryptiska påståenden och formuleringar som Reinfelet håller på med.

    SvaraRadera