tisdag 24 maj 2011

Krasch igår men idag är det bättre...Tog en promenad i blåsvädret igår eftermiddag.....började sen att plantera lite....men det gick inte länge....fick avbryta och gå in och lägga mig....

Om jag summerar gårdagen så förstår jag att jag kraschade.

En dålig natts sömn eller flera ...faktiskt.....upp tidigare än vanligt.....följde med min man till vårdcentralen....fikade på byns fik...handlade lite.....följde med äldsta dottern och gulle grynet till Ikea...stannade hos en kompis och fikade på hemvägen.....och resten vet ni.

Så ska man inte göra...men det är så lätt när det flyter på så bra och vips så blir det krasch.

Idag är det bättre....har sovit rätt bra i natt...."bara" vaknat 2 gånger....mellan 23 och 06,30....låg sen och slumrade fram till halv nio.

Tog sen ett kraft tag och började städa sovrummet.....mycket behövligt.....så nu är det damfritt och rena lakan i sängarna......men det har tagit hela dagen.

Känner mig faktiskt stolt att jag inte kraschat och att jag inte behövde inkalla hjälp från gubben....jo en sak fick han göra och det var att sätta på påslakanet på sitt täcke.Lagade middag också.....lite improviserat...File´ i Lergryta......

Potatis i botten (skalad och skivad)
1 gul lök i skivor
Fläsk file´ i skivor (saltade och pepprade (svartpeppar) efter behag)
Hariconvert (en stack)
Skvätta på soya och ca:1 dl grädde
225 grader i 1,5 timme

Blötlägg grytan i en timme innan och sätt in i kall ugn.

Enkelt och gott :).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar