söndag 22 maj 2011

Lo tidningen om Ivan Daza, Jobbfabriken, Fas 3.http://lotidningen.se/2011/02/18/foretaget-tjanade-27-miljoner-pa-fas-3/

Jobbfabrikens grundare och Blatteförmedlingens vd Ivan Daza är entreprenör i en framtidsbransch: långtidsarbetslösa i fas 3.

Långtidsarbetslösheten har skapat en ny industri.....tjäna pengar på din nästa.....att få pengar för att förvara en människa i s.k. meningsfull sysselsättning......liknar slaveri.
Hur kan det vara möjligt för alliansen att ösa ut pengar i bidrag till ett gäng anordnare ...när alliansen gick ut i valet att de inte gillar bidrag...det ska löna sig att arbeta.

Fredrik Reinfeldt har gång på gång kallat sossarna för bidragsparti.....men herre gud vad är då detta?

Detta med fas 3 måste vara århundrades blunder.
Att hjälpa människor till arbete är bra...men detta är endast ett legalt sätt av slaveri.

Läs vidare på denna länk.... så går det till i Jobbfabriken.....sparken efter kritik.
http://lotidningen.se/2011/02/10/far-sparken-efter-kritik/

6 kommentarer:

 1. Hur kan det få gå till på detta sättet ? Ska moderaterna snacka om bidrag ? Otroligt starkt av tjejerna att protestera. MVH/ Nisse

  SvaraRadera
 2. Framtidsbranch ? Helt otroligt hur en regering kan göra så här, bädda för slaveri. Usch och fy!!!/ Gudrun

  SvaraRadera
 3. Ja Reinfeldt LOVADE ju RIKTIGA jobb inför valet ,detta tar väl ändå priset med fas3 ,på sossarnas tid fanns det arbete för arbetslösa i ams lag och det fanns alu och vad det nu var mer ,det var arbeten som gav lön att leva på och man kunde under tiden söka mer varaktiga arbeten .nej jag ger inte ett rött öre för denna skitregering som ser ner på arbetslösa o sjuka ,de lider av total empatilöshet de sparkar på de sämst ställda i samhället ,de som skulle behöva ha mest stöd o uppmuntran .sedan har de mage till att stå och försvara sina ageranden med orden "det blir så bra detta" det sa Hitler med om judarna i koncentrationslägren "de har det så bra här " att ta från de fattiga och ge till de rika ,detta är alliansens politik vilket de har bevisat mer än någonsin .jag hoppas och tror att merparten av svenska folket SETT vad de går för ,jag anser de är samhällsfarliga och jag undrar HUR länge de får hålla på så här innan något allvarligt händer ?

  SvaraRadera
 4. Detta möttes jag av då jag besökte arbetsförmedlingen som utförsäkrad,men tyvärr fortfarande sjuk och ej arbetsför !!!!
  Som tur var så hade jag sällskap med mej till arbetsförmedlingen så jag har vittne på vad som skedde för statens pengar på den så kallade arbetsplatsen.
  Möts av en kvinna som skriker VAD VILL NI ?Jag talade om vem jag sökte och fick då ett snäsigt svar att jag fick vänta.I stället kanske jag borde ifråga satt om vederbörande visste var hon jobbade och vad folk som kommer dit brukar ha för ärende kanske jag också borde föreslagit henne att gå en kurs i folk vett och hur man bemöter folk på ett vänligt och trevligt sätt.Jag var ute i god tid innan utsatt besökstid, ändå fick jag vänta 10 minuter efter utsatt tid innan jag blev insläppt på arbetsförmedlarens kontor.Då vi satt och väntade bryts tystnaden i lokalen av en man som också han var anställd av staten till att serva i Arbetsförmedlingens kundtjänst.Han skriker ut detta.Titta på mej så bra jag har det som kan sitta här och dingla med benen ( Han gjorde häftiga rörelser med benen fram och åter på stolen där han satt.Vad bra jag har det och dessutom har jag lön.Innan mötet ens börjat så känndes besöket på arbetsförmedlingen som ett stort hån, ett hån mot mej som är handikappad och ej har ork att sitta och dingla med benen.Inne hos arbetsförmedlaren fick jag träffa en arbetsteraput som var förstående och trevlig.Arbetsförmedlaren satt och kämpade för att hålla ögonen öppna.Då jag hade en fråga till henne ryckte hon till och spärrade upp båda ögonen som båda trillat igen.Jag har varit på två möten hos denne arbetsförmedlare tidigare,det enda hon sagt till mej under dessa möten har varit att hon måste ha en plan för mej.Hon har varje gång varit sur för att hon ej kunnat skapa en plan då jag faktiskt skött min sjukgympa samt mina läkarbesök med tillhörande operationer och ändå ej är frisk.Det har mest varit jag som fått prata på dessa möten fram tills dess tiden varit uten och hon gäspat stort och sagt att tiden är ute.Jag har vittne på att hon suttit och blundat på alla dessa möten.Den så kallade arbetsförmedling jag besöker verkar vara zombie styrd av moderaterna och de dyrkar alla mammon samt han med hornen.JAG BETALAR FORTFARANDE SKATT I DETTA LAND ! JAG VILL EJ ATT MINA SKATTE PENGAR SKA GÅ TILL ATT AVLÖNA ZOMBIES SOM SITTER I DEN STATLIGATJÄNSTEN OCH SOVER SAMT FÖRNEDRAR FOLK !ÄNDRING PÅ DETTA KRÄVS NU !!! Hälsningar från en sjuk nedtryckt och förnedrad människa !

  SvaraRadera
 5. Det är endast lagligt när dom rika kan tjäna på bidrag och inte den lille människan, för då är det bidragsfusk.

  Nu vill jag inte mena att man ska leva på bidrag utan man ska en lön och kunna ta hand om sig själva. Det som alliansen håller på emd är ren hyckleri, där man pumpar in bidragspengar till anordnare av FAS-3 och där en del av dom som hamnat så långt nere är mest sjuka och människor kanske med något handikapp eller hinder.

  Helt idiotiskt detta och skitet borde skrotas.

  SvaraRadera
 6. http://www.arbetaren.se/articles/inrikes20110527-8
  Jug fas 3 träsket, meningsfull sysselsättnings slaveriet och resten av praktikant utnyttjandet borde rensas.
  Sätt alliansen i meningsfull sysselsättning så får vi se vad som händer.
  Fram med riktiga arbeten och utbildningar för de som är friska och låt sjuka få vila och läka.
  Upp till kamp mot förtryckarna !!!!!!!
  /Göran

  SvaraRadera