onsdag 11 maj 2011

Reinfeldt är svaret slyldig om fas 3.http://www.aftonbladet.se/ledare/ledarkronika/bjornfriden/article13006888.ab


Äntligen börjar det röra på sig om fas 3.....slaveriet.
Det är helt horribelt att förvara människor och utnyttja dom på detta omänskliga sätt.

Min katt lever under mycket bättre villkor...han har gratis mat och husrum....god mat...dessutom....inte behöver han äta gröt varje middag som en del av fas 3 orna MÅSTE göra för att överleva.

Att konstruera något dyligt, tyder ENDAST på en elakt uträknande hjärna....likaså den som anammar konstruktionen som bot för sjuka och arbetslösa människor.

Men kan det vara så att "äntligen" börjar stanken från det blå skåpet att sprida sig i riksdagshuset så att det börjar bli en sanitär olägenhet för alla i denna byggnad.

Något måste göras NU....så här får man inte göra med sitt folk herr Stadsminister !!!!!

Jag förstår så väl att en del vill att det ska vara olika rang eller ska jag säga ..det är skillnad på folk och fä....Fast :) dom glömmer något....fäna är flera.

Det är arbetslinjen som gäller herr stadsministern.....så sätt igång och arbeta med problemet att sjuka ska få rätt rehabilitering och arbetslösa ska få utbildning som leder till arbete.

Att moderaterna är det "nya" BIDRAGS Partiet vet alla numera då de betalar 5000kr/månad/person som en anordnare får i skattefritt bidrag om denne förvarar den sjuke/arbetslöse i något som kallas för meningsfull sysselsättning.

Hmmm var det inte arbetslinjen som gällde ?

Låt oss välja bort detta "nya" moderata bidrags parti vid valet 2014 !!!!!!

6 kommentarer:

 1. Bäst vore om de avgick idag / Kalle

  SvaraRadera
 2. http://svtplay.se/v/2421060/aktuellt/10_5_21_00?cb%2Ca1366518%2C1%2Cf%2C-1%2Fpb%2Ca1366516%2C1%2Cf%2C-1%2Fpl%2Cv%2C%2C2421060%2Fsb%2Cp102536%2C1%2Cf%2C-1

  12 minuter in i programmet...om fas 3.

  SvaraRadera
 3. Att detta med sjukförsäkringen och Fas-3 har kunnat fortgå så länge, utan att folk reagerat tidigare är för mig en gåta.
  Vill inte alla ha en fungerande sjukförsäkring, eller tror dom att dom aldrig kan bli sjuka?
  Och naturligtvis skall det finnas yrkesskolor där den arbetslöse kan få en utbildning i stället för att utnyttjas som dom gör nu.
  Jag hoppas verkligen att dom tänker om snart
  och erkänner vilka stora förödande misstag som begåtts.
  Att straffa människor för att dom blivit sjuka eller arbetslösa är en skrämmande politik.
  För det är ett straff när dom tar pengar från sjukförsäkringen till jobbskatteavdragen,
  det gynnar bara dom som är så lyckliga att dom är friska och har ett arbete att gå till varje dag,
  alla andra skall helst inte existera.

  SvaraRadera
 4. Jamen visst är det konstigt att en viss del av befolkningen inte fattar att det är deras sjukförsäkring och arbetslöshets kassa också.
  Jag skulle vilja se deras miner den dagen de själva blir drabbade.

  SvaraRadera
 5. Katterna är i själva verket universums verkliga härskare, det visste redan de gamla egyptierna. Få om några andra varelser behärskar konsten att med sådan självklarhet kunna dyka upp i vilket sammanhang som helst (utom möjligen en hundgård) och omedelbart bli accepterade som en naturlig del av det.

  Moderaterna är förvisso vedervärdiga, men vad som skrämmer mer är den defekt i det svenska psyket som har bringats upp i dagen genom deras politik. Det är inte ens alltför ovanligt numera bland människor som beviljats tillsvidaresjukbidrag att dessa skiter fullständigt i vad som händer med andra sjuka och är fullt nöjda med att själva ha klarat sig.

  Go figure ....

  SvaraRadera
 6. Anonym...jag har lika svårt som du att förstå folk som bara tänker på sig själva...de har inte fattat poängen.
  Men du vet kronan tar lång tid för vissa att ramla ner.
  *L* Jag fick ett dråpligt svar en gång...det var förra året när det var demonstration i stockholm om just den förstörda sjukförsäkringen....jag frågade en vän om denne ville följa med dit...Fick då svaret att det får ni sköta själva. Jag kände mig som ett frågetecken....Ska inte skriva vad jag tänkte :).
  Idag har kronan ramlat ner hos denne också...gissa varför....*L* mår väl inte så bra. Så kan det gå :).
  Angående katter...ja dom är goa dom...nog är de mäktiga allt.
  Våran Goz...han flyttade bara in utan att vi bad honom om det....det var sommaren 2000....försökte bli av med honom men han verkade ha bestämt sig så vi fick ge oss.
  Duktig kisse...igår tog han två möss till frukost....tycker väl det är tråkigt med bara Friskies kattkulor förstår jag. :)

  SvaraRadera