måndag 13 juni 2011

The Lightning Process (LP) anses bota b.l.a ME


Lightning Process lär dig hur du ska få tillbaka kontrollen över ditt liv och ge dig möjlighet att bryta din sjukdomsspiral, ME, stress eller andra destruktiva mönster i ditt liv.
...........................................................................
Att bli frisk i ME genom självhypnos tror jag inte ett skvatt på....hur får man bort svullna lymfkörtlar med självhypnos? Så med denna metod ska man bryta sin sjukdomsspiral....äsch är lite hallelulia moment!
Kollar man sen på ansökan till detta program så blir man lite konfunderad.....varför ska det kosta 15 000 norska kronor att få bli frisk med självhypnos ?

Men är det så att inte pengar spelar någon roll så varför inte pröva....om man nu blir antagen förstårs....för alla blir inte det...inte om man är skeptisk...då är man inte välkommen.
..........................................................................

http://www.aktivprosess.no/docs/soknadsskjema_svensk.pdf

Träningen innebär att du lär dig hur din hjärna och kropp fångats i en rad skadliga omedvetna processer. Dessa reducerar din livskvalitet och ditt fysiska tillstånd. Genom att använda en kombination av tekniker med grund i osteopati, NLP, självhypnos och coachning kan man avbryta dessa skadliga reaktionsmönster och ersätta dessa med nya och nyttigare processer.

http://www.aktivprosess.se/content/vad_ar_the_lightning_process.htm


Tekniken med LP innebär medvetandegörande av fysiska och psykiska inställningar och sätt att vara, kombinerat med speciella fysiska och mentala övningar. Du arbetar med detta i nära samarbete med din instruktör tills du uppnår det resultat du önskar. Processen skräddarsys för varje enskild deltagare. Vid behov får du också möjlighet till uppföljning efter kursen.


http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/hedmark_og_oppland/1.6911264


Roligt för de som anser sig hjälpta av detta program.....men en sak undrar jag över...Om man nu legat i sängen flera år....hur orkar man då delta i 3 dagar i ett program och så är man frisk.

Tror jag behåller mina pengar och gör något vettigare av dom. :).
Blir nog inte antagen heller :).

5 kommentarer:

 1. Vi ska inte glömma att LP inte mirakulöst botar enbart ME (om man då inte är för omottaglig för det är ju enda sättet att inte bli frisk efter kursen. Dumma mig som inte var mottaglig och la dyra pengar i tron att bli frisk) utan denna fantastiska metod botar även ångest & panikattacker, kroniska rygg-och nacksmärtor och huvudvärk, depression, ätstörningar, eksem, fibromyalgi, hösnuva, IBS och Matsmältningsbesvär, insomnia, M.S (multipel skleros), tvångssyndrom, rökning, rampfeber och rädslor presentation.


  Och det är också effektiv för att förbättra, relationer, upptäcka vad du verkligen vill, intervju prestationer, självförtroende och sömn.

  Självklart undrar man ju så vad det INTE botar och varför INTE landstingen snappat upp detta mirakulösa behandligsval.

  SvaraRadera
 2. Efter att ha läst detta så tyckte jag att det var lämpligt att lägga ut den här...som kommentar...forskning om ME.

  http://www.rme.nu/sites/rme.nu/files/referat_fran_rme_stockholms_seminarium_7_juni_2011.pdf

  SvaraRadera
 3. Opppsss denna ska vara med också..

  http://www.rme.nu/seminarium-7-juni-2011-%E2%80%93-referat-och-webbinspelning

  SvaraRadera
 4. Holy shit, är NLP-maffian uppe och hoppar igen ...?

  Det där får scientologerna att framstå som direkt vederhäftiga vid en jämförelse.

  SvaraRadera
 5. De fleste föler seg bedre i 3 måneder - for så å bli MYE verre enn tidligere.. Om de har ME.
  Man kan hellre använda de pengarna på något trevligare... får många massagetimmar t.eks...

  SvaraRadera