tisdag 7 juni 2011

P 1 morgon om Fas 3....Jobbfabriken....Ivan Daza.


Ett förvaringsställe för arbetslösa...är det så sveriges framtid ser ut för alla de som inte får ett arbete?

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=1650&artikel=4541081

Vilken affärs ide´!!!!!! Tjäna stora pengar på människor!!!!!!
Helt legalt med hjälp av våran moderata regering pumpas stora summor av " BIDRAG" in i Jobbfabriken!!!!!!
39 miljoner 2010 !!!!

Är detta OK ????? NEJ!!!!!!!
..................................................................................

I Fas 3 hamnar alla så småningom som inte får ett arbete...sjuk eller frisk....detta är sanningen...en sanning som inte alla vet än....verkar det som....för om alla visste och förstod allvaret i detta så skulle det inte få gå till på detta sättet.

Nåja vissa verkar tycka att detta är ett bra sätt att bli av med människor utan arbete....att det sen kostar dessa stora summor av pengar ( skattemedel) att förvara dem tycks vara ok för dom.

Bara statistiken frisseras!!!!!!!!

När kommer nästa lysande ide´ och vad blir det då ?
Varför inte sätta alla utan arbete i en båt med hål i botten.....med åror och en skopa...så dom har att göra!

Förlåt mig men vad kan man vänta?

3 kommentarer:

 1. Bara statistiken friseras! Och att det finns nån avstjälpningsplats som kan avskräcka de som ännu är i fas2....som det sas i morgonens inslag i P1, Tanken är att nu är det dags att skaffa sig ett jobb när det börjar närma sig fasan3. Innan det är helt kört alltså. I det läget är det många som tar väldigt dåligt betalda jobb, utan kollektivavtal förstås.Och som är en nödlösning för tillfället.Många blir sjuka av just dessa hetsjobb. Ofta är det telefonförsäljning på s k call centers Allt för att slippa detta hemska som kallas fas3 och som är the point of no return!!!
  och Reinfeldt flinar och hävdar, för vilken gång i ordningen vet jag inte, att "fas 3 fungerar precis som det är tänkt" och "vi har inga planer på att ändra detta". Oavsett de kosmetiska förändringar som arb markn minster Hillevi nu hävdar // hälsningar Beatha

  SvaraRadera
 2. När jag hörde Ivan Daza så uppenbart ljuga i dagens inslag i P1 morgon, ja då var han pressad. Han förnekade att folk får sparken (från sin fas3-plats på Jobbfabriken!!!! vilket förstås inte är sant eftersom det hänt här i Malmö) när konsulenterna = fas3arna har pratat med media. Mycket tyder väl ändå på att Blatteförmedlingen/Jobbfabriken nu sjunger på sista versen. Är vi många som hoppas. Något mer meningslöst än att sätta ihop 650 arbetslösa i ett antal fabriker runt om i landet torde väl knappast existera. / Håkan

  SvaraRadera
 3. Såhär: jag antar att dom här s.k. anordnarna är mycket billigare än någonting som AMS hade kunnat fantisera ihop. Förvaringen har två syften, det ena att frisera statistiken och disciplinera arbetskraften, det andra att fösa arbetskraften mot sämre villkor.

  Vad man kan vänta ? Kallelse till vårdcentralen för avlivning av ickeproduktiva ?

  SvaraRadera