måndag 6 juni 2011

Pysslar i växthuset...och funderar...Gurkorna har fått blommor.....och det växer så det knakar bland tomat och gurkplantorna.
Har lite små planteringsprojekt på gång....ni ska få se nån dag...när det är klart :).

Synd att tiden rinner iväg så fort när man gör saker man tycker om att göra.

Vore väl bättre om det var tvärtom :).

Fåglarna sjunger och det är varmt och skönt....bara ett oros moln på himlen och det är ju den ständige följeslagaren....ME.

Inte för att jag går hela tiden och tänker på det utan det är kroppen som bestämmer.
En lynnig sjukdom..det är vad ME är...och den begränsar mitt liv.

Ibland har jag mina funderingar om hur mitt liv skulle sett ut om jag inte fått denna sjukdom.....så klart skulle jag arbetat och tjänat pengar.....då hade jag kunnat resa lite....motionerat som en frisk gör....orkat vara mer social.......men ödets lott faller olika så det är ingen ide´ att gråta över spilld mjölk.

Jag ska inte klaga för det finns det som är värre.....å någonstans långt där borta finns nog boten....
Men det som irriterar mig är okunskapen hos läkarna.....varför ska det vara så svårt att visa intresse genom att få ta lite prover....eller bli kallad på ett läkarbesök....nä, det får man säga till om själv.....man får vara sin egen läkare och gräva fram kunskap och kräva provtagningar.

Vi får väl se vad min husläkare svarar på min begäran om lite provtagningar....:).

Nåja..nog om detta....snart är John Blund här och jag måste hinna duscha först...har ju varit lite svettigt idag....det blir varmt i växthuset mitt på dagen....så kramiz bananiz :)..vi ses.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar