onsdag 22 juni 2011

Riksdagen extrainkallas angående sjukförsäkringen.http://di.se/Artiklar/2011/6/22/238703/sjukforsakring9-Riksdagen-extrainkallas/

Underbart...nu börjar det hända saker.....ändå bättre vore det om det blev nyval i höst.
På begäran av 137 riksdagsledamöter har talmannen beslutat att avbryta kammarens sommaruppehåll.
Tackar och bockar för dessa 137 riksdagsledamöter .....och ett extra tack till Tomas Eneroth .

Nästa torsdag 30 juni klockan 17 kallas kammaren till bordläggningssammanträde, och fredagen den 1 juli klockan 10 kallas kammaren till arbetsplenum.

Jag hoppas verkligen att sjukförsäkringen blir mänsklig snart och att alla drabbade får upprättelse .....de som inte orkade fortsätta sina liv p.g.a regeringen Reinfeldts sadist fasoner ska alla kommas ihåg som offer för en inhuman regering.

2 kommentarer:

  1. Känns som politisk teater, först sitter man i opposition i nästan 5 år och håller käft, i valet gjorde man ingen stor sak av de sjukas situation (Ylva Johanssons sk rådslag inför valet var i princip en kopia av den moderata politiken) och framför allt inga som helst löften, sen plötsligt river man av en sån här grej ...

    Vad jag vill se är konkreta åtgärder, inte enbart vad gäller lagstiftningen utan också retroaktiva åtgärder för de som åkt ut. Enbart vackra ord och storvulna gester räddar inga sjuka.

    SvaraRadera
  2. Kanske de också tänkt göra så på nästan detta sätt....men de har nu sett att om de kör i samma fil som moderaterna så kommer de aldrig tillbaka.
    DE har ju sitt på det torra....varför ska dom ha livslång lön utan att behöva arbeta? Ta bort den förmånen ...dom är ju friska för guds skull. Man ska leva som man lär!!!

    SvaraRadera