tisdag 26 juli 2011

En bra dag...Idag har det varit en bra dag...var med min man till sjukhuset för att kolla hans ögon och hans svullnad på gula fläcken hade gått tillbaka.....jätteskönt.

Vi fikade i stan och handlade en ny hårddisk så att jag kan lagra mer bilder och annat nyttigt....det har ju blivit lite trångt på sista tiden i datorn...:).

Vi åt lunch ute och var även in på ett loppis på vägen hem....hälsade även på hos en ensam gammal man på hemvägen.....han såg så ledsen ut när vi kom....men när vi åkte så såg han mycket gladare ut.

Sen när vi kom hem så åkte min man till skogen och plockade kantareller.....jag rensade och han gjorde varma mackor.....sen intog vi dessa delikata smörgåsar i växthuset tillsammans med vin och öl.....min man dricker inte vin utan föredrar öl...jag fixar inte öl...magen blir helt knasig...så för min del blir det vin.

Ja det har varit en bra dag....ingen krasch....visst är jag seg och trött....men att jag fixat dagen utan krasch och kunnat njuta av en trevlig dag och kväll och t.o.m....ett glas vin...det känns helt underbart.

12 kommentarer:

 1. Glöm inte att fixa en backuptagningsstrategi, stora diskar ger stora problem när dom rasar, och rasar gör dom - förr eller senare.

  SvaraRadera
 2. Jo tack för påminnelsen....:).
  Men vad är bäst att lagra foton på ?

  SvaraRadera
 3. Tja, jag brukar ha en server (sån kan du mecka ihop av nån gammal uttjänt maskin) med speglade diskar, då brukar alltid nån av diskarna överleva. Alternativt nåt som kör en säkerhetskopia till en annan disk nånstans lite då och då.

  Kan bygga en åt dig, honung är en fullt tänkbar bytesvaluta :)

  Budgetalternativet är väl att åtminstone blåsa upp viktiga grejer till MSN:s SkyDrive, den har du ju om du råkar ha hotmail.

  SvaraRadera
 4. Haha ja det låter ju super enkelt att bygga :p...
  Angående honung så flödar den inte över precis i år...tyvärr....vi får se när slutskattningen är gjord.
  Nu vet jag varför den är så delikat...dom är på grannens hallonhäck....dom suger ur hallonen :).
  Vilka rackare va...för övrigt så lyser de med sin frånvaro i växthuset....jag som trodde dom skulle hjälpa till där...:)

  SvaraRadera
 5. Damned.

  Lovade du bina ett extra jobbskatteavdrag, eller har dom helt enkelt tänkt igenom upplägget och bestämt sig för att skita i att slita åt andra och käka honungen själva ?

  Sett Åsbrink förresten ? :P

  SvaraRadera
 6. *L* det är med människor som med bin...vissa är lata och vissa är duktiga på att jobba...
  Vissa samhällen har en duktig drottning (regering) och vissa har en knäpp sådan.
  I vissa samhällen finns alltför många drönare (politiker)...:)....som inte gör så mycket utan bara surrar (snackar skit) och äter...och lever gott på andras bekostnad.
  Åsbrink...ja kanske...såg en fet drönare ligga å lapa sol på flustret :)...med en hink honung bredvid...men jag tyckte det såg mer ut som Anders Borg....tror nog att det var Anders för bredvid låg ett större exemplar av girigheten själv.

  I denna kupa är drottningen bytt så de lär åka ut nu i höst....alla latmaskar (drönare) kastas då nämligen ut ur kupan....ingen barlast här inte :).

  SvaraRadera
 7. ... jag trodde det var till Goldman-Sachs han skulle, tog den djäveln vägen förbi bikuporna ? Dom förnekar sig inte.

  SvaraRadera
 8. Ämen allvarligt, visst f-n är det ett prolem när man inte vet riktigt vilka våra politiker har sina lojaliteter till ?

  http://www.svd.se/naringsliv/politiker-fixar-guldkantad-karriar_6369072.svd

  SvaraRadera
 9. Det behövs en rejäl storstädning i träsket !!!!

  SvaraRadera
 10. You bet. Röta är ordet. Just detta att dom som borde stå på vår sida inte gör det är fördjävligt, liksom hycklandet kring våra villkor när det råkar passa deras politiska syften.

  Vi behöver en ny sorts politiker, vanliga människor med sunt förnuft och en känsla för vilka dom jobbar för, inte broilers som tar sina order av OECD och Bilderberggruppen.

  SvaraRadera
 11. Huvudet på spiken...du anonyme :).
  Sänk lönerna för dom så får vi rejälare personer vid makten.
  *L* finns ju så många fas 3 or....som kan göra samhällsnytta.
  Förlåt skämtade lite....bara lite :).

  SvaraRadera