onsdag 20 juli 2011

Lapar sol....Vill bara tala om att jag lapar sol mellan moln tapparna.....:)...idag. Idag ska jag göra minimalt....bara njuta av solen och läsa lite....och äta ...fika. En dag i lathetens tecken.....:).

Tankarna finns om alla orättvisor på vår planet....men dom tar jag en annan dag.

Så nu går jag ut igen .......:).

4 kommentarer:

 1. En stilig röd katt. Jag vaktar en röd 3-årig hankatt med förtjusande temperament, hans matte kommer inte känna igen honom när hon kommer hem. :)

  SvaraRadera
 2. Vad gör du då med katten ? :) Klipper honom eller ?

  SvaraRadera
 3. Nä, han går med betydligt lösare tyglar än när matte är hemma, inga speciella intider utan han kommer och säger till när han vill bli insläppt och har fri tillgång till alla mina faciliteter (läs kök och allt annat).

  Han har på en dryg månad gått från att vara en rätt förskrämd katt till att nu vara presenterad/introducerad för samtliga katter i grannskapet och ganska trygg, till och med skojfrisk mellan varven. En riktigt kul bekantskap som förefaller rätt clever för att vara hankatt.

  SvaraRadera
 4. Hehehe jepp en katt ska komma och gå som den vill....lite uppfostran naturligtvis....inte vara på bordet och så...men god mat och kärlek i massor...samt fri tillgång till sin egen tid...:). Katter är livsnjutare....helt underbara.

  SvaraRadera