måndag 29 augusti 2011

När livet tog en annan väg / Karl-Erik Tallmo ....ME/CFSNär livet tog en annan väg / Karl-Erik Tallmo

http://art-bin.com/art/redirected_sw.html

Kan bara säga att jag känner igen mig i mycket av vad han skriver......både i funderingar och i alla konstiga symtom .

För att nämna amalgamet så sa läkaren som ställde min ME diagnos att många av hans patienter som hade ME även hade problem med amalgam.

En sak jag funderat över är om inte det även kan vara så, att har ens mamma haft mycket amalgam lagningar i munnen så har det redan där blivit förgiftningar i hennes kropp som sedan spridits vidare till nästa generation.

Jag sanerade mina tänder från amalgam i mitten på 90 talet.....tyvärr vidtogs inga skyddsåtgärder......under tiden jag sanerade dom var jag så trött så jag kunde somna sittandes...mitt på dagen.

Vad jag också fick veta via en professor (tyvärr..glömt hans namn) var att kvicksilver har en halveringstid av två år....så det tar många år att bli av med allt...om man nu kan bli det....det lagras ju i levern, njurarna och i hjärnan....och vad kan det ställa till med på vägen.

Sen vet man ju inte vad dessa plaster och klistret innehåller som man har i sin mun idag.
Förhoppningsvis hinner man få veta innan det är dax för träfracken.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar