måndag 19 september 2011

Dagdrömmar....Jag kallar det för dagdrömmar för....frisk kommer jag aldrig att bli...om nu inte forskarna ganska snart får en lösning på problemet ME.

Men jag drömmer om vad jag skulle vilja göra om jag vore frisk...jag kan se min tomat odling....jag kan se alla resor jag skulle kunna göra.....och framför allt.....att kunna bestämma långt i förväg att göra saker och veta att jag skulle klara av det den dagen som var bestämd...slippa gardera sig varenda gång med orden...ok..jag vill jätte gärna följa med, men vi får se hur jag mår den dagen...när någon frågar.


I mitt tomathus skulle det finnas över tusen tomatplantor .....stora röda goda tomater hänger i stora klasar ...varje dag skulle jag plocka dessa tomater och leverera ut till butiker i närheten....närodlad :).
Gurka ska också odlas.....men mer för eget bruk....den blir mycket godare än den man köper på affären.

Jag har en dröm att någon gång ta mig till Skottland....kanske inte är en jobbig resa i och för sig om man är frisk....men de som vet hur det är att ha ME....de vet.
Men jag vill se Skottlands natur och alla dessa gamla slott..kanske blir denna resa av eller så inte....men till dess så är det en dröm...:).

Tänk va härligt att aldrig ha behövt få uppleva denna sjukdom...att vara lyckligt ovetande om hur jävligt man kan må....och gud så skönt att aldrig ha fått känna av känslan att aldrig kunna lita på sin kropp.

Det är mina drömmar och dom kan ingen ta ifrån mig :).

5 kommentarer:

 1. ... inte ens med KBT, universalboten ?

  Skämt åsido, om det nu är ett retrovirus så borde det gå att banka på det, åtminstone till en viss del. Om jag har förstått saken rätt är viruset ganska osofistikerat och borde därför kunna svara rätt bra på medicinering av rätt slag.

  Vad som dock förefaller ännu mer korkat än viruset är våra folkvalda (oavsett placering på den politiska skalan) och dessa svarar mer sällan på tilltal, i bästa fall får man standardsvar skrivna av stackars underhuggare på partikanslierna.

  Kan vi inte få upp medvetandet om ME som den neurologiska sjukdom det är på det politiska planet så är vi rätt rökta alldeles oavsett om boten finns inom räckhåll, och jag betvivlar att politikerna är speciellt intresserade av en dialog om något som kommer att kosta pengar.

  Jag undrar vad som skulle behövas för att få deras oavkortade uppmärksamhet ?

  SvaraRadera
 2. Jag med undrar....kanske det är svårt att förstå när man själv inte är drabbad.

  SvaraRadera
 3. Elakt ... om vi nu hypotetiskt tänker oss att ME inte finns, då borde vi väl kunna lämna blod som vem som helst ?

  Eller ?

  SvaraRadera
 4. Jepp...:). Undrar om fredde vill ha lite av mig :).

  SvaraRadera
 5. Även politiker och deras anhöriga lär kunna komma att behöva blod förr eller senare. Det är elakt men skulle garanterat ge effekt rätt snabbt, om inte annat så vad gäller diagnostik för att korrekt identifiera xmrv i blodprover vilket vore ett stort steg framåt.

  Jag tror att vi kan vara ganska överens om att protester inom ramarna för demonstrationsrätten inte ger önskad effekt.

  SvaraRadera