tisdag 20 september 2011

Expressen: Nollklassade Ann har svårt att tro på regeringens besked.http://www.expressen.se/nyheter/1.2565485/nollklassade-ann-62-har-svart-att-tro-pa-beskedet-fran-regeringen


I nya budgeten har regeringen öronmärkt pengar som ska ge nollklassade ersättning. Ann Bergfalk, 62, är en av dem som nollklassats i regeringens kritiserade sjukförsäkringsreform. Hon har svårt att tro på det nya beskedet. - Det finns säkert en ny hållhake i det hela när man väl ska få beslutet, säger hon.
.............................................................................

Alldeles säkert så är detta en ny fusklapp som bara för syns skull, klistras på detta fusk sydda lapptäcket sjukförsäkringen som det "nya" arbetarpartiet skapat.
Som Ann säger...vad hjälper detta om FK anser att man inte är berättigad till sjukpenning.

Bara ett spel för gallerierna....vem tror dom att dom lurar...inte då Ann och de som sitter i samma båt som henne.

Egentligen så har jag så svårt att förstå hur människor som vill vara med och bestämma och i många fall är välutbildade som typ....läkare.....att de har varit med och bestämt dessa idiot regler vid sjukdom.
Dom är kanske inte så smarta ändå...för om de vore, så borde de inse hur deras påhitt drabbar, innan de verkställer sina idiot regler.
Tänk tanken att bumerangen kommer tillbaka med full kraft och träffar den som kastade den. :)

Hur kul är det att behöva leva på sin sambo, som Ann måste göra ?
Mycket nedvärderande ...man kan tro att vi lever i början på 1900 talet.

Och som grädde på moset så höjs högkostnads skyddet...det blir dyrare för den sjuke att både hämta sin medicin och gå till läkaren....men det fattar väl inte de som har sin gräddfil att köra i.

2 kommentarer:

  1. Precis, i en försäkring som ingen är kvalificerad att uppbära kan man strängt taget gära vilka lättnader som helst eftersom ingen ändå kommer att släppas in.

    Men genomsnitts Svenne Banan kommer att uppfatta det som att fascisterna har tagit till sig av kritiken och faktiskt gör korrigeringar åt rätt håll.

    SvaraRadera
  2. Dum Svensson vill jag kalla dom som inte tänker längre än näsan räcker.

    SvaraRadera