onsdag 14 september 2011

Korståget mot välfärden....http://www.ordfront.se/Ordfrontmagasin/Tidigare%20artiklar/Valfarden.aspx

Anser att mina kommentarer är rätt onödiga vad det gäller denna artikel.


Men ett måste jag få säga.....ett bistick svider rätt bra.....tänk va det skulle svida vid flera :).

Även kameleonter kan bli stuckna.

4 kommentarer:

 1. Dan J är en av de få journalister som har full koll på förloppet. Vad sossarna har gjort sedan 80-tal är fullständigt oförlåtligt, klassförräderi, Förmodligen jagade man tillväxtmässiga halmstrån istället för att besvära sig med att driva en egen politik.

  Emellan varven har jag ställt mig frågan om inte Palme stod i vägen för de krafter som ville införa nyliberalismen och därför helt frankt eliminerades som ett varnande exempel. Då skulle mojligen passiviteten inom partiet få sin förklaring, liksom Carlssons brådstörtade resa till Bryssel -91.

  SvaraRadera
 2. Jo så kan det vara...mycket möjligt...ruggigt.
  Det verkar ju konstigt varför inte Palmes mördare blev tagen....men nog finns det ulvar i fåra kläder...eller kameleonter.
  En dåligt kokt soppa är vad det är.

  SvaraRadera
 3. Det lär ha förekommit förhandskunskap om vad som skulle ske i vissa högerkretsar.

  Det finns en god del mer att utreda kring det där polisspåret, inte minst vad salig lpm Holmér gjorde i Sumpan den aktuella dagen (och än mer vem han sammanträffade med på kvällen) när han officiellt var och åkte vasalopp i Mora och hur det kom sig att han tilläts köra utredningen som enmansshow när det fanns betydligt mer kompetenta krafter att begagna för utredningen.

  SvaraRadera
 4. Ja du nog var det mysko allt.

  SvaraRadera