torsdag 29 september 2011

Sommarvärme idag....Har Borg fått solsting ?


Anders Borg vill skänka miljarder till Grekland !

Har karln fått solsting ?


http://www.affarsvarlden.se/hem/bank_finans/article3279456.ece#.ToSSBul2u5I.facebook


"Regeringen föreslår att Sveriges kapitalinsats i Internationella valutafonden, IMF, höjs med cirka 20,8 miljarder kronor till cirka 45,2 miljarder kronor. Höjningen görs i en samlad översyn av IMF:s resurser."

Varför finns det pengar då ?????
Hur kan den ekvationen gå ihop ?????

Vad vi i Sverige fått höra mer än en gång är ..... att vi är det sjukaste och arbetsskyggaste folket som finns....vilket inte är helt sant.
Den som uttalar sådana fraser må känna igen sig själv i dessa ord..men jag kan intyga att det inte stämmer på ett helt folk.

Men nu ska vi prata om Grekerna....samma gäller där....det finns de som levt i gräddfil länge nog nu....men då kommer Sveriges viktigpetter och vill ge av våra skattemedel så "de lata grekerna" kan fortsätta bada i grädde.

OBS!!!
Alla Greker lever inte i gräddfil....men de som har haft ett jobb på papperet men endast inkasserat lön och inte ens behövt gå till en arbetsplats...borde inte de betala tillbaka ?????
Det är väl för f-n dom som ska betala...inte vi.

Här i Sverige är det ett utredande in på bara kroppen vid sjukdom..om man har någon procents arbetsförmåga..om man har rätt till sjukpenning....om man verkligen är sjuk...och om man inte bara inbillar sig....hur många måste inte överklaga för att få sin rättmätiga ersättning..och så säger Bror Duktig att nu ska vi vara snälla med Greklands "lata" klientel.

Förklara hur detta går ihop Anders Borg!

Anders Borg kanske vill sitta med i fondens styrelsen ?

8 kommentarer:

 1. http://www.youtube.com/watch?v=Sl84C-OUeKM&feature=player_embedded

  SvaraRadera
 2. ... svenska politiker missar inte en chans att kvalificera sig till 'the world of bigger motor cars'. Det är bara att elda med några sjuka till eller varför inte handikappade, det har ju funkat alldeles utmärkt hittills ?

  SvaraRadera
 3. .... det är f.ö. inte solsting, snarare nånsorts svampangrepp som ger ett blåskimrande plack på hjärnbarken och med röta inuti vävnaden, något som sedermera utmynnar i moderatism (ett slags ovanligt elakartad sociopati som tar sig uttryck i patologiskt blåljugande oavsett ämne eller nödvändighet och en perverterad fallenhet för att plåga små djur och sjuka).

  SvaraRadera
 4. En synnerligen bra beskrivning....:).

  SvaraRadera
 5. Ja, jag avser att disputera på teorin i fråga.

  Återstår att se hur jag ska lyckas komma åt några färska vävnadsprover på Axén och Rivjärnet ? Man kanske skulle prova med det gamla tricket att bjuda in dom på någon gratis trerätters begivenhet med underhållning och sen smyga sig på med borrmaskinen och biopsinålen när dom är mätta och halvpackade ? :P

  Kanske väntar ett Nobelpris ?

  SvaraRadera
 6. Hahaha....mat och dryck ger en viss dåsighet om de gives i stora mått.....salta ordentligt så dricker de mer :)...förhoppningsvis så blir de ordentligt bedövade innan ingreppet. :)

  SvaraRadera
 7. .... och sen fram med AEG:n på tå och bzzzzzt. Sen tar man provet nynnandes på den här:

  http://www.youtube.com/watch?v=qXCvZ0cWM-w

  SvaraRadera