torsdag 27 oktober 2011

Billströms miljonklipp/Aftonbladet..."Migrationsminister Tobias Billström får 80 000 kronor om året av skattebetalarna för dubbelt boende.

Nu har han gjort ett miljonklipp på sin ”övernattningslägenhet”.

Fastigheten har ombildats till bostadsrätt och en lika stor lägenhet har redan sålts med nästan 2,4 miljoner kronor i vinst."

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13844049.ab

Där plaskar de runt i sin lilla damm.....utnyttjar systemet för sin egen skull....fagra ord om rättvisa.....jämlikhet....samhällsansvar.....bla...bla...bla..det låter fint när katta skiter.

Men att för egen del rannsaka sitt samvete, tycks vara svårt för många!

Här i vårat land finns det både sjuka och arbetslösa och sjuka/arbetslösa med dålig arbetsförmåga....som ska utnyttjas i slaveri verksamhet.....sjuka människor som utförsäkrats och som tvingas uppsöka socialen för en nödtorftig slant...för sin överlevnad.

Men de som är med och stiftar lagarna de kan sko sig utan dåligt samvete....då är det ingen svältgräns som ska hållas....Nej..nej dom ska gödas tycker dom.

Att föregå med gott exempel är tydligen ingen tanke som dykt upp i deras huvuden.
Förstår dom inte, att det i längden blir fel för dom själva.....eller har girig bacillen slagit ut den sista hjärncellen hos dom ?

Jag mår illa !

9 kommentarer:

 1. Nåja, den ska lyckas säljas oxå, tror inte det blir helt enkelt att nå tidigare nivåer faktiskt.

  Ser att byggbolagen lovar ett års avgiftsfritt på nyproducerade brf-lägenheter för att bli av med dom (och då talar vi om objekt strax under 2 millar i närförorter med t-bana). Brf-radhusen verkar i dagsläget vara helt osäljbara även i skapliga lägen. I Malmö lär det vara än värre.

  Så det blir nog till att skruva ner förväntningarna lite, med lite tur kan han få igen vad han har gett för lägenheten.

  SvaraRadera
 2. Det är syftet som är skrämmande....lögnerna....att de skor sig utan skrupler... Vi ska inte ha sånt folk som styr vårat land.

  Tobias Billströms bostadsklipp

  Hyresbidrag per månad: 2 345 kronor

  Ersättning för dubbel bosättning: 4 400 kronor

  Värdeökning på ombildad hyresrätt (övernattningslägenhet) i Hammarbysjöstad: 2,4 miljoner kronor

  Hyresrätt i Malmö som väntar på att omvandlas till bostadsrätt med möjligheter till hundratusentals kronor i vinst.

  http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13849967.ab

  Varför får han BIDRAG till hyran när han har familjen i stockholm?
  Det borde rensas rejält i det ekonomiska träsket.

  SvaraRadera
 3. UTESLUTER HJÄLP TILL GANNA ”De som är äldre kan inte delta på arbetsmarknaden och de kommer dra på den medicinska vården och andra kostnader”, säger migrationsminister Tobias Billström (M).

  Och det ska han säga!

  SvaraRadera
 4. Jo så är det.

  Samtidigt så tycker jag att det är suveränt att vissa av moderaterna är såpass öppna med sin människosyn så att folk faktiskt ser vad dom står för, han och rivjärnet är ovärderliga i det avseendet. Vad som är mer skrämmande är att argumenten tycks gå hem hos vanliga människor när det blir mer pressat ekonomiskt.

  Angående ombildningarna: om man ökar utbudet på en marknad artificiellt, t.ex. genom ombildningar, resulterar det i en utspädning av värdet på det som redan finns, i praktiken en inflationssituation där de som redan äger får se värdet av sina bostäder minska och de som nyligen köpt kommer att få erfara att priset var för högt. Det kommer många lyckliga brf-ägare att få erfara när det blir sämre tider. Det sitter många förmenta miljonärer och käkar kattmat i osäljbara lägenheter, belånade upp till hårfästet, men miljonärer är dom. Iallafall i teorin.

  Ideologiskt har dock ombildningarna varit en fullträff i att vrida om folks tänkande, girigheten är genetiskt latent och få saker lyfter fram detta så effektivt som skenbar rikedom.

  SvaraRadera
 5. Sant....men han ljuger också.
  Detta att hans familj bor i stockholm med honom och ändå har sin lägenhet kvar i malmö....inkasserar hyresbidrag....och väntar på att få sälja en bostadsrätt med vinst (förmodligen)....som han själv gått i täten för att ombilda från hyres till bostadsrätt..o.s.v.
  Känns en aning smaskigt.

  Jag har inget emot att folk tjänar pengar....men det rimmar mycket illa när makten gör så..helt skrupelfritt...och samtidigt straffar folket.
  Inkassera bidrag går tydligen bra när det gäller dom själva.
  Super bra att media tar upp detta...:).

  Men den som inte fattat vilken människosyn dom har måste vara helt avskärmad....hjärntvättad.

  SvaraRadera
 6. Angående RIVJÄRNET....Hon är bara patetisk...ge inte tanten luft...så försvinner hon.

  SvaraRadera
 7. Jag funderade på om man inte skulle lura ut henne i solljuset för att se om hon händelsevis spricker ?

  SvaraRadera
 8. ... Billström däremot misstänker jag är sorten som man kan ge en hjärnblödning om man klämmer tandkrämstuben på mitten eller nåt liknande som rubbar cirklarna. Förefaller att vara nåt slags tvångsneurotiker.

  SvaraRadera