onsdag 19 oktober 2011

DI.se..M- politiker begär sänkt ersättning.....efter Juholt affären.Där ser man ....flera som vaknat.....månne det bli kö till toaletten...tro?

http://di.se/Artiklar/2011/10/18/248162/M-politiker-fick-for-mycket-bidrag/

De två är moderaterna Betty Malmberg och Ann Marie Brodén.

Som TT tidigare skrivit har även centerpartisterna Emil Källström och Erik A Eriksson fått för mycket pengar som de nu betalar tillbaka.

Nåja jag ska inte vara elak.....dom är ju människor dom med.....och det verkar vara hur lätt som helst att bli smittad av girig bakterien.....vilket tydligen är av en mycket smittsam sort.

Spelar tydligen ingen roll om människan är röd...blå...eller någon annan nyans.....bara ett gott samvete kan rädda dom från denna mycket farliga bakterie.

Men någonstans borde det ringa en klocka som påkallar uppmärksamheten på att de borde leva som de lär.

Jag vill ju gärna tro att människan är god innerst inne.....men att något händer på vägen som gör att hon/han blir frestad.

Kanske det vore på sin plats att också visa upp de ärliga politikerna...de som inte skor sig...och alla borde granskas varje år.....en medalj i ärlighet till dom...kanske det skulle sporra flera att jobba med sitt samvete.

Till sist.....det finns radar och hjälper inte det så finns Anticimex.


3 kommentarer:

  1. Ska vi gissa att det utbröt en febril aktivitet i partierna med att se över boendeersättningarna och att det lär ha satt fart på tarmaktiviteten lite till mans på Holmen ? :)

    SvaraRadera
  2. Hehehehe....like your humor :)....hoppas media fortsätter granska både här och där.

    SvaraRadera
  3. ... är nog inte lika kul om det inte är sossar, syftet var att få Juholt av banan. Dessutom kan presstöd och sändningskoncessioner liksom förhandsgranskningar användas för att få fokus på nåt mer ofarligt.

    SvaraRadera