måndag 10 oktober 2011

Funderingar om ärlighet......Juholt/ greker....di.se...


Senaste dagarna har Juholt varit på tapeten.....

http://di.se/Artiklar/2011/10/7/247145/Juholt-fick-for-mycket-till-hyran/

Jag känner mig besviken....efter vad som kom fram om hans sambo i början av hans karriär som sosseledare...så känns detta inte bra !

Ska det vara så svårt att köra ett ärligt race inom politiken.....det sägs att tillfället kan göra tjuven....men nog tycker jag att de redan har förmåner så det räcker...så att ta för sig utanför ramarna om tillfälle ges är simpelt.
Okey.... han säger att han inte visste om reglerna och har betalat tillbaka...och ingen är ofelbar....men om han vill bli Sveriges nästa stadsminister så lär han lägga på ett kol.

I och för sig så finns det politiker som ändrar lagar och regler så det gynnar dom själva mest och det blir ju då lagligt att sko sig lite extra.....kanske ett smartare sätt att tjuva åt sig.

Jag hoppas det finns 100% ärliga politiker....eller ömsar alla skinn då de kommer upp sig?

Något makabert som vissa mindre nogräknade gör bara för att tillfälle ges är...greker som tar ut avlidnas pensioner...isch...personligen tycker jag det är fruktansvärt.....hur sover man på natten då?

http://di.se/Artiklar/2011/10/7/247174/En-tiondel-av-grekiska-pensionarer-saknas/

4 kommentarer:

 1. Jag tror att det är själva riksdagen som korrumperar, förmodligen nåt i luften eller väggarna, det blev tydligt med miljöpartisternas intåg i riksdagen hur unga idealister bryts ner till Gollumliknande personligheter på nolltid som skumögt räknar pengar och letar nya sätt att berika sig. :)

  SvaraRadera
 2. Jepp nått väldigt väldigt smittsamt huserar inom dessa väggar..:).

  SvaraRadera
 3. Den här var obetalbar ....:

  http://di.se/Artiklar/2011/10/11/247439/Borgs-varning/

  SvaraRadera
 4. "”Det är viktigt att det finns förtroende mellan grupper i samhället och mellan folk och regering. Vi sitter i samma båt, vi skiter inte i varandra”, säger han."

  Vilket j...a skitsnack!
  Alltså vilken planet bor han på????

  SvaraRadera