söndag 16 oktober 2011

Harmoni och balans.....idag...:)...trots ME/CFS.Igår var jag ute och flög med min äldsta dotter.....nää :).... inte flög men vi hade en trevlig dag bara vi två.

Det känns som om själen får sig en flygtur när jag klarar av att vara ute i samhället....:).

Visst blev det för mycket stimulans för min hjärna när vi var på Ikea en stund....( men ingen krasch)....trodde inte det skulle krylla av folk där mitt i månaden...men så var det......lunch för att tanka energi behövdes efteråt.
Måste tillägga att Ikea inte är mitt favorit ställe att vistas i....skriver i...för det är precis som det känns...snitslad bana för att hitta ut...:(.

Hittade dock ingen badrumsmatta.....finns ju bara så små....får leta vidare en annan dag.....en sophink till badrummet blev det istället.

En ny skjorta blev det på KappAhl.....hade tänkt köpa ett par nya jeans också men hittade inga som kändes bra.

Så summerar jag gårdagen så är jag nöjd....trots den j...a tröttheten så kan jag göra saker ibland.....fast den lilla kraft jag har skulle aldrig räcka till att vara med i samhället som en frisk.

Idag skiner solen här....och det hoppas jag det gör över Juholt också.....bot och bättring....och hoppas han laddar batterierna så Reinfeldt går på pumpen snart.

Mycket kan man tycka om medias rapporteringar......och jag tycker att de borde kolla upp Reinfeldts slavlöner till hemhjälp och Borgs betalning av svart arbetskraft.....syna alla politiker!!!!!

Nåja....de kommer att få betala sitt pris....de giriga.

Nu ska jag gå ut i solen och städa bort de sista blommorna som överlevt till nu i sina krukor.....ta ner de sista tomaterna i växthuset.....känns sorgset...jag vill ha längre sommar.....tänk om man hade möjlighet att göra som flyttfåglarna.

Fanns det en plats på jorden där det rådde harmoni och balans och utan giftormar så skulle jag helt klart överväga en flytt.

4 kommentarer:

 1. Var lugn, Reinfeldt har vid det här laget skaffat sig så många fiender att han ser spöken överallt, titta bara på paketet från Uruguay häromdan.

  Juholt måste nu snarast identifiera sina motståndare i partiet och eliminera dessa på något sätt, i meningslösa positioner där dom inte kan göra skada och är lätta att kontrollera, så länge dessa finns kvar och intrigerar fritt kommer det inte att bli någon arbetsro.

  SvaraRadera
 2. Hahahaha just det.....fniss....kan inte vara lätt för Sveinet...men som man bäddar får man ligga .
  Synd att Juholt ska behöva bli utsatt av sina egna...vilket hemskt arbete.

  SvaraRadera
 3. Se det som en lysande chans att göra upp med högerflanken en gång för alla och formulera en politik värd namnet, det där med att hålla ihop partier till varje pris har inte varit speciellt hälsosamt för sossarna, det torde krävas en del städningsarbete efter Persson med anhang.

  SvaraRadera