fredag 14 oktober 2011

svd/Juholt sitter kvar.....så länge.http://www.svd.se/nyheter/inrikes/hakan-juholt-sitter-kvar-som-partiledare_6552729.svd


Förundersökningen nedlagd Efter ett möte på fredagen som varade över sex timmar fattade Socialdemokraternas verkställande utskott, VU, beslutet att partiledaren Håkan Juholt sitter kvar, och att han har VU:s stöd.
Strax efteråt kom beskedet att förundersökningen mot Juholt läggs ned. Samtidigt säger överåklagare Björn Ericson att de anmälningar som kommit in mot Juholt i andra ärenden ska granskas i nästa vecka. Därefter kommer beslut om eventuella nya förundersökningar att fattas.
........................................................................
Så fortsättning lär följa om hans resor.....

Konstigt att ingen kontrollerar utbetalningarna.....verkar vara liksom en aldrig sinande bankomat i riksdagshuset...bara å hämta ut.
Endast samvetet får styra.
Tänk om det vore lika enkelt för oss vanligt dödliga.....bara å lämna in deklarationen med hel vilda avdrag och allt skulle gå igenom.
Men vi är ju "bara" småfolket.....längst ner på näringskedjan så de favörerna lär vi aldrig få.

Ska bli intressant å se resten av Juholts resa.....han har en del dynga att tvätta bort nu.
Blir han ren tro?
Njaee det tar nog lång tid av skrubbning och han lär låta bli att ens tänka tanken att ta för stor tårtbit framöver.....

Vi har ju en stadsminister idag som betalt svart för barnpassning...har han gjort bot och bättring????

Juholt har betalat tillbaka och fått sig en läxa (förhoppningsvis).

Nu ska vi se framåt som han säger :).

Ja det tycker jag.....inga mer klavertramp Håkan för då är du rökt...då kommer sossarna aldrig att vinna valet 2014...för så snackas det i stugorna.

Ps: Usch va besviken jag är...först hans sambo sen han själv.

4 kommentarer:

 1. Ser man rent taktiskt är skadan redan skedd förtroendemässigt, ser han nu till att skärpa sig och framför allt leverera (aktiv opposition) så tror jag fortfarande att det finns en chans.

  SvaraRadera
 2. Jepp han lär lägga på flera kol...:)...så kanske det fixar sig. Huvudsaken för mig är att Rensvinet försvinner.
  Men bäst vore riktigt ärliga politiker.

  SvaraRadera
 3. Med tanke på hysteriska borgarmedia har varit i sin rapportering så verkar det som om dom är rätt oroliga på högerkanten och vill ha bort Juholt till varje pris.

  Enbart detta faktum motiverar att ge killen ett extraspel, dock är det dags för honom att börja leverera lite opposition liksom en tydlig färdplan för partiet.

  SvaraRadera