måndag 14 november 2011

Ingen förkylning....ME


Så var det måndag igen...det blev ingen förkylning....så det är de vanliga ME symtomen som ökat i styrka....så det är som vanligt och lite till just nu.

Orkeslös...seg....lite svullna lymfkörtlar.....halsont som kommer och går....o.s.v.

Den som vore en björn ändå.....härligt att få gå i ide :).

Fast dom har det ju inte så särskilt kul under björn jakten.

Ännu har ingen snö kommit hit...och det är jätteskönt tycker jag....visst vore det trevligt med lite så det blev ljusare ute....men jag vill inte ha de mängder som vi haft de tre senaste åren....och kylan kan hålla sig upp vid nordpolen.

Helgen har gått i lugnets tecken.....bara ätit....tagit det lugnt....löst sudoku...tittat på lite tv....och tagit den korta promenad svängen varje dag.....och sovit.

Så jag har gjort som katten.....legat och jäst.


Jag har inte läst en tidning på flera dagar.....och det är medvetet p.g.a att jag inte vill se eller läsa om de giriga för tillfället....dom får mig att må mycket illa.
Måtte dom få nog någon gång !!!

Avslutar med en lite kul historia.......

Prästen sa till sin församling: Gör inte som jag gör, utan gör som jag predikar att ni ska göra.....så tog han kollekten.....kastade upp kollekten i luften och sa till gud....ta nu det du behöver och lämna det du inte vill ha till mig.

2 kommentarer:

  1. Ja, detta är en ovanligt käck åkomma, påminner om ett bisarrt lyckohjul med olika mysko symtom skrivna i de olika fälten, opererat av en sinnessjuk och totalt oberäknelig hamster.

    Själv har jag lyckats hålla mig skaplig rätt länge, men då gör jag inte heller våldsamt många knop utan dräller mest runt och duttar.

    SvaraRadera
  2. Fniss....jo känner igen känslan av att drälla och dutta :)...men tyvärr så måste man saker ibland....fastän man inte orkar.
    Din beskrivning av sjukdomen gillar jag. :)

    SvaraRadera