måndag 21 november 2011

Östros utspel mot Juholt......Di.se.


Nog är det lite tjuv och rackarspel som pågår inom socialdemokraterna....
Personligen tycker jag att det är en mycket dålig stil....jag kan ana att många är sugen på posten som sosse ledare.....Östros är nog inget undantag.

http://di.se/Artiklar/2011/11/21/251547/Ostros-utspel-om-Juholt-forvanar/

"Flera bedömare är förvånade över att Thomas Östros, tidigare socialdemokratisk minister, inte uttalade sitt stöd för S-partiledaren Håkan Juholt i söndagskvällens Agenda i SVT."


Rena rama sandlådenivå fasoner.

Istället för att klaga...ta fram den perfekta personen då.....som kan besegra Reinsvält och vinna tillbaka folkets röster så utsugar allians försvinner !
Att hålla på och bråka sinsemellan löser inte sveriges problem.

Kanske det kommer något gott ur detta också....lite utrensning av partiets kameleonter skulle sitta fint. :)

Om nu Juholt skulle dra sig tillbaka...då jäklar skulle vi få se samma sak som man ser om man kollar in en koskit.....trängsel av flugor.....Östros lär vara med i trängseln skulle jag tro.

Är Östros månne en höger sosse?

"Östros agerande kan vara ett uttryck för personlig besvikelse över att efter två förlustval ha sidsteppats av Håkan Juholt. Men det kan också vara ett politiskt drag, där han vill bidra till att urholka Juholts ställning samtidigt som han stärker sin egen position".

Men vem vill ha en hackspett ?

3 kommentarer:

 1. Jag har full förståelse för att Östros inte ger Juholt något stöd. Om man minns hur han behandlades av Juholt vid partiledarbytet kanske man kan förstå att han inte direkt älskar den mannen. Dessutom var ju Östros ekonomisk talesman för sossarna och en bra mycket kunnigare och klokare sådan än dagens man.
  Det finns ett talesätt som säger "skomakare bliv vid din läst", och det kanske Weidilich skulle ha tagit fasta på.

  SvaraRadera
 2. Med tanke på den uppmärksamhet som Bonniermedia (och Schibsted) ägnar socialdemokratins inre stridigheter så inser man att ägarna är stressade inför utsikten att Juholt ska komma ut på banan med politiska utspel.

  Karln är därför värd allt stöd oavsett sina tillkortakommanden.

  SvaraRadera
 3. Jepp..och innan någon bättre kan komma på fråga..

  SvaraRadera