söndag 18 december 2011

Reinfeldt gör bort sig/Aftonbladet


Det är till att ha dålig humor....men jag tror inte alla sjuka och arbetslösa skrattar åt hans skämt.

Personligen ville jag bara spy när jag läste om hans skämt.

Men jag tröstar mig med att arogans brukar slå tillbaka på ett eller annat sätt.


”Sen var det lite körigt ett tag och så men sen blev det bättre och finanskris” sa Fredrik Reinfeldt ”Det tyckte många var jobbigt, men jag och Anders Borg ­hade det bra.”Publiken skrattade lite chockat – för vad var det egentligen statsministern satt och sa?100 000 svenskar blev av med sina jobb under finanskrisen 2008-2009. Kan en statsminister sitta och säga att det inte spelar någon roll, eftersom han själv hade det bra och fick högre opinions­siffror?"
...........................................................................
...........................................................................
Ofta undrar jag hur man kan vilja ont mot de som redan är illa drabbade......och sen stå och säga att det går bra för sverige.....som nån sorts "svält guru"......usch usch.....nä den mannen och hans svans ska ha hjälp och stöd att komma ifrån sin possion....
Kall...arrogant....och nu sarkastisk mot sitt folk.....fy f..

6 kommentarer:

 1. http://sv.wikipedia.org/wiki/Psykopati

  SvaraRadera
 2. Sant...så sant....synd att många är både blinda och döva.

  SvaraRadera
 3. Nu är ju checklistan orienterad mot kriminella och jag vet inte tillräckligt om killens ungdom, men när man räknar på det som går att överblicka så hamnar man runt 24 poäng med många givna 2:or.

  I takt med att politiken får genomslag kommer fler att vakna, runt varje person som drabbas finns ytterligare personer som både ser och är röstberättigade. Vad som bekymrar mer är bristen på alternativ.

  SvaraRadera
 4. Håller med dig till fullo....ALTERNATIVEN lyser med sin frånvaro.
  Hmmmm är pesten lättare att stå ut med än koleran ?
  Eller ska man rösta på kalle anka ?

  SvaraRadera
 5. Jag tror att det kommer fixa sig alldeles själv, Reinsvält regerar redan nu i minoritet och kommer inte kunna dra ihop en egen majoritet utan mp (och det kommer inte tas emot väl av hans kärnväljare). Dessutom lär kd ramla under strecket, centern likaså, lägg till detta några riktigt dåliga år som kommer tillföra massor med frustrerade arbetslösa ...

  Återstår att se vad Sjöstedt & co har att komma med, lyckas dom få igång en tuff politik bör dom kunna göra ett valresultat som man får gå många årtionden tillbaka för att matcha. Det är egentligen serverat för den som vågar köra vänsterpolitik nu.

  SvaraRadera
 6. Precis vad jag hoppas på....vi håller tummarna....:).
  Den som tror att dom röstar på fp...kd eller c måste vara urdumma....dom ger en röst till moderaterna...inget annat.

  SvaraRadera