måndag 16 januari 2012

Den 25:e blir op....Att ha ME och bli förkyld.


Min operation blev framskjuten igen....nu är det den 25:e som gäller.

Jag sjuknade om igen.....i förkylningen.
Det är som om luften gått ur mig totalt....nu...:(.

Men det ska bli bättre.....det blir en vår snart igen....och då tinar det mesta upp.
Idag hörde jag några fåglar kvittra.....när jag gick min lilla promenad runda.....underbart :).

Det har blivit väldigt lite promenerande de sista veckorna....förkylningen gjorde att jag inte ens tog mig utanför dörren de flesta dagarna.
Så är det när man får en förkylning och har ME.....allt som man lyckats bygga upp i kraft innan förkylningen.....rasar...och mer där till.

Nu är det så att jag känner mig helt utan inspiration...totalt ur tankad....vi får se när och om vad jag skriver framöver.....allt som tar min kraft måste jag låta bli nu.....så därför tänkte jag låta diktatorn och hans kumpaner vila i frid ett tag......jag ska bara försöka se det positiva som finns....så att läsa tidningar och se nyheterna på tvn tänker jag låta bli ett tag.

Kram på er så länge....:)

2 kommentarer:

  1. Gör så, diktatorn och hans anhang är på väg in i betydande problem nu genom detta med eu-pakten och dom 100 miljarderna. Tyskland kallar och här hemma finns ett massivt motstånd (till och med bland hans väljare), det där blir en svår nöt att knäcka för landsfadern att välja vilket horn han vill bli spetsad på. Att han kommer välja eu är rätt uppenbart, frågan är bara hur han ska lyckas smyga igenom sitt beslut så att det ser ut som om han har lyckats villkora sitt ja ?

    Du kan således luta dig tillbaka och låta sakerna ha sin gång ett tag.

    SvaraRadera
  2. Du anonyme satte ord på mina tankar i detta ämne....:).
    Det ska bli mig ett sant nöje att se dessa landsförrädare gräva sin egen grav.

    SvaraRadera