onsdag 15 februari 2012

Expressen / Fredrik Reinfeldt kan sluta jobba vid 50 år.http://www.expressen.se/nyheter/fredrik-reinfeldt-kan-sluta-jobba-vid-50-ar/

Statsminister Fredrik Reinfeldt förelår att vi ska jobba tills vi fyller 75.

Men när kan han själv gå i pension?

Om statsministern vinner nästa val kan han välja att sluta jobba när han fyller 50.

Då kan han kvittera ut drygt 1,7 miljoner kronor det första året - och därefter 68 000 kronor i månaden.

..........................................................................

Samtidigt ska folket jobba till 75 år.....det är vad vår s.k. stadsminister vill .

Hur ska folk orka ? Men det skiter väl Fredrik i.....antar att han inte innehar den empatin.

För mig är det en gåta att överhuvudtaget komma med ett sådant dumt förslag när så många ungdomar inte kan få arbete......likaså att fas 3 anordnarna får betalt med 5000 kr / människa som deltar i deras s.k. verksamhet. (slaveri)

Ibland finns det pengar men till vad ???????

Nu hoppas jag verkligen att den siste sovande vaknat och alla andra som röstade på alliansen äntligen förstår vad som håller på att hända.

Bort med den moderatstyrda alliansen 2014.....OCH....en röst på någon av de andra i denna grupp är en röst på Reinfeldts gäng.

Vill vi att våra barn och barnbarn aldrig ska kunna gå i pension ?????

Brrrrr det är kallt i Sverige sedan 2006.....dax att tina upp landet NU !!!

Ps: Det har väl inte varit förbjudet att jobba efter 65 år förut heller.....och många har väl gjort det...de som orkat.....men säg den undersköterska eller byggjobbare eller industriarbetare som orkar till 75 år.

(Jag ser fram emot att få se Fredrik Reinfeldt omskola sig till städerska vid 50 år och jobba som det till 75 år ...när sjukdomarna börjar ge sig till känna och orken börjar tryta.) :)

Innan man kommer med så dumma förslag ska man ha torrt på fötterna!


6 kommentarer:

 1. Den mannen har ingen verklighetsförankring alls.
  Han ska väck. / Anders

  SvaraRadera
  Svar
  1. Finns fler, detta är en av de mest dominerande arkitekterna bakom mycket av det elände som drabbar vanligt folk nu:

   http://www.aftonbladet.se/ekonomi/article11877729.ab

   Radera
 2. Helt riktigt! Hedborg är en av de största arkitekterna bakom omfördelningen av ekonomiska flöden från ekonomiskt svaga grupper till ekonomiskt starka dito.

  Så ser situationen ut i dag både i Sverige och Europa: samtliga partier i mittenfåran - både sk socialdemokrater samt liberaler och högerparter är rörande överens!

  Pressen från marknaden att förändra samhällsekonomin och avveckla trygghetssystemen är total i dag!

  Marie S

  SvaraRadera
  Svar
  1. Samtidigt kan man ifrågasätta om det är 'marknaden' som pressar på, i fråga om sjukförsäkringen kom inte pressen från näringslivet förrän patron Persson vältrade över finansieringen av sjukförsäkringen på arbetsgivarna i samband med hans berömda 'sanering' av statsfinanserna under 90-talets senare del.

   Det handlar snarare om politiker som gör det djävligt enkelt för sig och kapitulerar inför bevisat icke-fungerande nyliberala modeller. Avregleringen av finansmarknaderna och den medvetet underfinansierade skattereformen i slutet av 80-talet lade grunden för merparten av det elände vi nu drabbas av.

   Ett upplägg där medborgarna fortfarande beskattas förhållandevis högt utan några som helst förväntningar på rimliga motprestationer från staten är varje politikers våta dröm.

   I slutänden hamnar vi i en situation liknande den som nu börjar uppstå i USA med s.k. sovereign citizens:

   http://en.wikipedia.org/wiki/Sovereign_citizen_movement

   Radera
 3. Ja kan bara hålla med....en jävligt dåligt kokt soppa.....som vi ska äta, men själva så äter de på både finare fat och med silverbestick....och naturligtvis bättre mat än urvattnad soppa kryddad med bedövningsmedel.
  Tycker det är dax att de får soppskålen över sig nu.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mm, fast just den biten har dom nog tagit med i beräkningarna när dom drog igång fra och instiftade den här reservpolisen (bestående av icahandlare och andra 'betrodda' medborgare som beväpnas) och gav militären möjlighet att användas mot upplopp och annat.

   Det är många som har missat dessa små lagändringar som tydligt signalerar att våra politiker räknar med bråk framover.

   Radera