torsdag 15 mars 2012

Borg och resten av alliansen gör att barnen offras.


http://www.aftonbladet.se/ledare/ledarkronika/danielswedin/article14524982.ab

"Fattigdomen bland barn minskade stadigt mellan 1997 och 2007. År 2008 ­började den öka. Anders Borg kan ju alltid intala sig att han inte visste att även arbetslösa och sjuka har barn."


Så dumma i huvudet kan väl inte Borg och resten av allians regeringen vara så de inte förstår att barnen drabbas värst när sjuka och arbetslösa måste gå och be om försörjningsstöd.

Så klart dom har förstått....så ointelligent kan väl ingen vara som sitter i en regering.
Nä...det är med beräkning man har gjort detta.


Ondskan har fått flera ansikten.


"Finansminister Anders Borg har finansierat sina skattesänkningar genom att försämra för sjuka och arbetslösa. Borg trodde att fler arbetslösa skulle få jobb om man gjorde deras tillvaro lite jobbigare."

Något matte geni behöver man inte vara för att förstå vilka som tjänar på jobbskatteavdragen....men en sak har man tydligen glömt...om det nu beror på blindhet eller dumhet...det vet inte jag...men alla blir sjuka någon gång i sitt liv....så alla kan hamna där i kön till social kontoret......även den som har jobb idag och jublar över sitt jobbskatteavdrag.

Visst vore det trevligt ...eller riktigt roligt faktiskt att få se både Fredrik Reinfeldt och Anders Borg stå där med mössan i hand och be om en liten allmosa för att kunna ge sina barn mat. :)

Sjuka och arbetslösa utan en krona på banken...helt renskrapade skulle dom vara....det vore den bästa medicinen för girigheten.

1 kommentar:

  1. Ovetande ? Knappast, dom skiter helt enkelt i vilketdera.

    SvaraRadera