måndag 12 mars 2012

Försöker leva som om jag vore frisk....trots ME.


Eller nästan ....man får se det som så, att det finns ljuspunkter fastän man inte är frisk.

Våren är på väg....dax att sätta lite fröer.....men i år ska jag inte ha så många tomatplantor som förra året.

Finns en del annat som ska göras också...och då måste man prioritera.....Köket i huset ska få en ansiktslyftning....bävar för allt vad det medför....men det ska gå bra...jag får plocka ner sakerna från skåpen lite då och då....börja långt i förväg.

Väntar på att målaren ska höra av sig nu i veckan.....allt måste planeras....jag är ju doftkänslig så in i bomben så det måste vara väder att öppna fönstren då måleriet sätts igång.

En diskmaskin ska in också....för att underlätta det dagliga arbetet för mig....gubben är tydligen allergisk för diskmedlet eller svampen eller nått :)....nädå ...men han gör så mycket annat så han hinner inte det med.....sen, handen på hjärtat så är jag mer noga . ;)

Det är tur att det finns maskiner som hjälp i hemmen...på min mormors tid då handtvättade dom lakanen i sjön...även på vintern....fy satan va kallt.
Kanske en tidsresa 100 år tillbaka i tiden skulle göra människor mer tacksamma.

Men all tid har väl sina missfoster.
Så även vi ...just nu....hoppas bara saneringen görs ordentligt ...(njuter för fullt av skådespelet just nu när skiten kommer i retur till ondskan).....annars får vi ta till kors och stänka vigvatten på det onda.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar