söndag 18 mars 2012

Herren på täppan tror han....Reinfeldt.http://www.aftonbladet.se/ledare/ledarkronika/danielswedin/article14540762.ab

Faktiskt njutbart att läsa.....äntligen.... äntligen...det här har jag väntat på länge .

Är det någonting som blivit bättre sedan 2006 ?

Jo för den ständigt och evigt friske med ett arbete som ger en bra inkomst....endast de har tjänat på denna regering.
Men i efterdyningarna av alliansens politik kommer alltid den bittra eftersmaken även för dem, den dagen de inte har det.

Så i det stora hela så vet jag inte heller om de är några vinnare i längden.

Jo och så har vi dessa fas 3 anordnare som lever gott på stora bidragspengar....pengar som alla skattebetalare bidrar med....summan av det hela verkar inte vara så genom tänkt.

Detta är som sagt arbetslinjen som moderaterna vill ha det.

Piska för de sjuka/arbetslösa !
Morötter för oseriösa bidragstagare !
Skattelättnader för de som redan klarar sig bra !

Pay back time ....:).

7 kommentarer:

 1. Japp, nu kommer rekylen som utlovat. Finns inga vinnare bland medelklassens friska och arbetande heller, alla skattesänkningarna åts upp av ökade kostnader i termer av energi och andra fördyringar, t.ex. skatten på trafikförsäkringen och en tvåsiffrig inflation. Det fungerar nämligen så att när man släpper ut en massa pengar så justeras priserna snabbt uppåt.

  Nu återstår frågan: Hvad vilja socialdemokraterna ?

  Dags att trycka på om besked vad gäller sjukförsäkringen och möjligheterna att överhuvudtaget kunna komma i åtnjutande av den vid sjukdom, socialstyrelsens riktlinjer och landstingsmiljarden måste väck omgående liksom systemet med anonyma försäkringsläkare.

  SvaraRadera
 2. Japp och att inte folk förstod det...finns bara mer eller mindre förlorare i längden.
  Angående sjukförsäkringen så väntar jag på svar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det viktiga är att se till att dom djävlarna inte tillåts slingra, det spelar ingen roll om man har en bortre tidsgräns eller vilka ersättningsnivåer som diskuteras om det inte går att komma i fråga för att kvalificera sig för försäkringen tack vare socialstyrelsens s.k. beslutsstöd eller för den delen landstingen har en överenskommelse som ger ett starkt ekonomiskt incitament att neka sjukskrivningar.

   Tyvärr hade vanligt folk varit lika stora förlorare med nyliberalen Persson vid spakarna, hans förberedelser för nedmonteringen av sjukförsäkringen och pensionerna var bland det mest djävulska jag har sett en politiker lyckas med. Nu ska vi se till att sossarna backar på alla punkter till 1995 innan dom får förtroendet tillbaka.

   Ministären Renfälls fall går på ren rull nu, dom har djävlats med alltför många under alltför lång tid och nu kommer rekylen med full kraft. Nu gäller det att få alla dessa pappskallar (Rivjärnet inbegripen) att göra bort sig ännu mer i debatter på nätet och i tidningarna.

   Radera
  2. Den här var fin:

   http://www.youtube.com/watch?v=apBKZQ_BSLc

   Radera
  3. Har sett den...trodde jag lagt ut den...redan ..men ska ta det en gång till ändå...om jag inte gjort. :)

   Radera
  4. Viktigt att så många som möjligt blir medvetna om vad den kärringen har ställt till med, hon har många liv på sitt samvete vid det här laget och har mer eller mindre ensam tillåtits utforma katastrofen kring sjukförsäkringen.

   Radera