fredag 9 mars 2012

Reinfeldt gav FOI klartecken.


http://sverigesradio.se/sida/play.aspx?ljud=3816565

Reinfeldt gav FOI klartecken

På regeringssammanträde 2008. Regeringen Reinfeldt beslutade att ge FOI tillåtelse att skriva ett projektavtal för att hjälpa Saudiarabien med vapenfabriken.

Det var regeringen Reinfeldt som beslutade att ge FOI tillåtelse att skriva ett projektavtal för att hjälpa Saudiarabien med vapenfabriken. Beslutet togs på ett regeringssammanträde den 20 november 2008, där Fredrik Reinfeldt var ordförande, och där även statsråd från Folkpartiet och Kristdemokrater…

.........................................................................

Nu är det dax att bekänna färg och sluta med sandlådefasonerna.....vad har vi för regering ?

Lyssna på länken så får ni höra vilka som var med....det jag känner nu törs jag inte skriva....men hur vissa kan påstå att de är kristna är som ett hån.

Att Reinfeldt var med på mötet det förstår jag och att han lägger ansvaret på föregående regering det förstår jag också för han är en mästare på att skylla ifrån sig.

Fredrik Reinfeldt och hans allians regering borde avgå och det NU !


1 kommentar:

  1. Ansvar-ansvar-ansvar-ansvar-ansvar-ansvar-ansvar-ansvar-ansvar-ansvar-ansvar-ansvar-ansvar-ansvar-ansvar-ansvar-ansvar-ansvar-ansvar-ansvar-ansvar-ansvar-ansvar-ansvar-ansvar-ansvar-ansvar-ansvar-ansvar-ansvar-ansvar-ansvar-ansvar-ansvar-ansvar-ansvar-ansvar-ansvar-ansvar-ansvar-ansvar-ansvar-ansvar-ansvar-ansvar. ;)

    SvaraRadera