torsdag 19 april 2012

Barcelona.

Då är jag hemma igen från en tre dagars tripp till Barcelona.....jag var lite orolig innan att jag skulle krascha under resan.....men det gick bra...allt flöt på enligt planerna ända tills vi skulle ta tåget hem från arlanda....inställt....så klart sj.....inte första gången precis som dom inställer tåg.
Undrar nästan om dom annonserar ut resor som inte finns från början....nu blev det bara en timmes försening....men det är inte kul när man bokar ett tåg som man kan åka utan byten....och så får man byta ändå när det blir dax.
Ett brev ska dom få denna gången också, annars lär dom sig aldrig.

Men nu till staden Barcelona....det var hög ljudnivå ...en enorm skillnad på hur jag lever annars....men jag fixade det :).
Det gäller ju att tanka mat och vila då och då...och ta det lugnt...inte stressa.
Så hade vi ju en privat guide....vår son som bor och arbetar där nere sen ett år tillbaka....nu var det för att träffa honom som vi åkte....annars vet jag inte om jag gett mig iväg dit just nu.

Det känns i alla fall underbart att jag fixade det.....så jag fick uppleva lite annat än vardagen här hemma....det är alltid näring för själen med lite krydda i tillvaron.

                                            En liten pippi fastnade på bild. 
                                             (Det är inte Husmark-Pehrsson)
Apelsin träd vore det inte dumt att ha i sin trädgård. Saftiga söta goda frukter....:).


                                                Vad vore livet utan blommor. 

  
Mera blommor. 


 Så några  bilder tagna ovan molnen......:).

Nu är Kajza rätt mör.....och sängen väntar.....det känns att jag levt över kraft kapitalet under några dagar....men underbart var det ...så det så....:).
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar