fredag 8 juni 2012

Strålande väder....:)

Idag har solen varit närvarande nästan hela dagen.....jätteskönt.
Har pysslat lite här och där....slängt ut lite blom fröer....planterat blommor i en balkonglåda....och så började jag måla staket....långholmsgöra......urtrist ....får ta en bit i taget under några veckor, när det är fint väder.....så fixar det nog sig....har ju ingen deadline så det ska nog gå bra. :)
Jag måste dra mitt strå till stacken liksom....några i alla fall....blir lite tungt för gubben att dra alla strån själv.
Man gör så gott man kan...när man kan....sen ska vi inte tala om benen som värker...och dom där små partiklarna som kallas pollen som yr omkring och skapar problem för mig. Attschoooo  :P
Men hur som helst så mår jag bättre om jag kan klara av en del saker....är väl egobooost :) .
Tänk förr, då innan jag blev riktigt sjuk....då fixade jag massor på en dag utan att behöva tänka på att vila mellan varven och kunde nöta tills jag blev klar utan att krascha....där har jag varit tvungen att tänka om....man behöver inte bli klar just nu eller idag....det kommer flera dagar....och göromål finns alltid ...hur mycket som helst.
Nåja nog om detta....har lite dåligt samvete p.g.a att jag inte skrivit på en vecka här....men har haft lite problem med magen....kallas för IBS....och då ....när det är som värst då är det bara vila som gäller...då orkar jag inte ens tota ihop några rader här.
Inte trevligt med IBS....värsta laxeringspersen :P.
INTE ROLIGT :(. Finns både trevligare och roligare saker att göra än att springa på toa stup i ett.
Hmmm undrar om Reinfeldt vet hur det känns :)....vore väl en bra erfarenhet för honom att ta med sig i sin sysselsättning.
Tycker ni inte ?
 Säger godnatt nu och trevlig helg....och på återseende .....någon annan dag när orden och orken finns :).

2 kommentarer:

 1. Tror den gode statsministern är tämligen skitnödig vid det här laget (icke nödvändigtvis ibs, men snarlikt till sina yttringar), nu börjar showen alldeles strax och han har lånat ut 215 miljarder som vi inte kommer att få se röken av. Dessutom har idioten (med oppositionens välsignelse) signat för att vid anmodan leverera mer pengar inom en vecka från begäran, att en sådan kommer är väl inte direkt svårgissat.

  Den saken blir nog Slingermann övermäktig att snacka bort på två år, i synnerhet när effekterna blir lite mer påtagliga för medelklassen i termer av stigande räntor och dom måste återinföra fastighetsskatten igen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Apropå detta med att hut går hem om än rätt sent:

   http://www.sll.se/upload/HSNf/Avakuktorisering_Gamla_Stan_110912.pdf

   http://iversv.wordpress.com/2011/09/12/gamla-stans-vc-inte-forsta-gangen/

   Däremot frågar man sig hur många konkurser som krävs för ett näringsförbud ?

   Radera