tisdag 28 augusti 2012

Vaccin och ME...och mitt mående.

Snappade upp detta ....på nätet....intressant.

http://vaccin.me/2012/08/24/norsk-dokumentar-om-vaccinexperiment-et-lofte-om-beskyttelse/

Ett norskt läkemedelsföretag drog igång ett massivt vaccinexperiment i slutet av 1980-talet för att prova ut ett nytt meningokockvaccin. Meningokocker kan orsaka hjärnhinneinflammation. I experimentet ingick 233 000 norska barn och ungdomar, av vilka 167 000 fick testvaccinet och resten placebo. Många värnpliktiga var försökskaniner utan ett ens veta om det. Nu, cirka 20 år senare, har skandalen kommit upp i ljuset: flera hundra ungdomar drabbades av kronisk trötthetssyndrom (ME) och fick sina liv förstörda. De norska myndigheterna vägrar ta ansvar.

Från det ena till det andra......mitt mående....inte bra.
Förra veckan fick jag en enorm hjärtklappning....låg på akuten från ett på natten fram till morgonen.....blev inlagd....inget fel på hjärtat än så länge....tack gode gud.
Själv tror jag på att det är blodtrycks medicinen som jag äter som kan ge detta.
Jag fick göra ett arbetsekg på sjukhuset.....nu har jag en siffra.....jag orkar 65%.....borde ha 80% i min ålder.
Men dessa 65% är mycket vilja....hade hon inte räknat ner eller sagt att det var lång tid kvar så hade jag gett upp mycket tidigare.
Jag fick mjölksyra i benen nästan på en gång :(.
Nu kanske denna siffra inte speglar hela verkligheten för de dagar jag ligger nere för räkning helt.....då vete gudarna om det skulle bli någon % alls.

Så det känns inte så kul just nu.

4 kommentarer:

 1. Blodtrycksmedicin ? Vid ME ? Trodde alla med ME hade extremlågt tryck.

  SvaraRadera
 2. Nje...det är så här att mitt bltr har alltid varit lågt tills jag fick giftstruma....sen blev det bra några år fram tills FK började jakten på mig.
  Har ju inte bara ME...tyvärr.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Förklarar saken. Fk orsakar nog högt blodtryck hos flertalet som har med dom att göra är jag rädd. Skulle vara intressant att se statistik över hur många som drabbas av fk som får stroke och liknande.

   Radera
 3. Med tanke på hur viktig vaccinationsfrågan faktiskt är ur ett moraliskt perspektiv och samhällsperspektiv vill jag belysa att vaccinkritiska sidor som vaccin.me är helt blinda för källkritik och har inga problems som helst med att publicera riktig skräp-propaganda.
  Antingen är (enligt vad jag kan uppfatta) detta genom en enorm okunskap om vad vetenskap är, hur det fungerar och har åstadkommit genom historien, eller genom medvetna lögner för en dunkel agenda.

  Tors. 1 nov 2012 kl 21:23 hittar man följandepå vaccin.me:

  Gör en sökning i sökformuläret på vaccin.me efter ”whale.to”. Denna sökträff ger 17 uppslag på postade artiklar där man refererar till eller använder sig av data från ”whale.to”.

  whale.to är en hemsida som kategoriskt påstår helknäppa saker som:
  - Evolutionsteorin är en bluff (http://whale.to/a/archeology.html)
  - Förintelselägren under andra världskriget är en bluff (http://whale.to/b/holocaust_revisionism.html)
  - Att en global hemlig grupp vill hjärntvätta mänskligheten med maskiner (http://www.whale.to/b/machines_h.html)
  - Att mammografi är en bluffkonspiration (http://www.whale.to/a/mammography_h.html)
  - Terrorattentaten 9/11 i NY var utförd av judar (http://www.whale.to/b/911.html)
  - FN är helt kontrollerat av utomjordiska reptiler (http://www.whale.to/b/reptilian_h.html)

  Listan kan göras lång på just den här hemsidan som vaccin.me så gärna hämtar ”information” från.

  Vidare:
  Gör en sökning i sökformuläret på på vaccin.me efter ”naturalnews”. Denna sökträff ger 26 uppslag på postade artiklar där man refererar till eller använder sig av data från ”www.naturalnews.com”.

  http://www.naturalnews.com/ drivs av en viss M. Adams som är en stark motståndare till vetenskap i allmänhet och läkarvetenskap i synnerhet. Adams har en hel del konstiga påståenden i bagaget.
  - Lady GaGa är en orsak till att människor blir psykiskt sjuka. (http://www.prisonplanet.com/lady-gaga-superstar-to-teens-wears-dress-made-of-animal-flesh.html)
  - Att cancerbehandlig dödar patienter (t.ex. Patrick Swayze). (http://www.naturalnews.com/027030_cancer_chemotherapy_Patrick_Swayze.html)
  - Att inga vetenskaps-män/-kvinnor eller utövare av den vetenskapliga metoden har fri vilja, samvete eller en själ. (http://www.naturalnews.com/032372_science_consciousness.html)

  Att gå på smörjan som publiceras av sidor som vaccin.me och vaken.se är att svälja hela ovanstående skräphög till källor med hull och hår.

  SvaraRadera