fredag 14 september 2012

FAS 3 = SLAVHANDEL!


Hur kan det komma sig att inte alla som betalar skatt i detta land protesterar mot att stora bidrags pengar som tas från skattemedel, går rätt ner i fickan på oseriösa sysselsättare.

Hur kul är det att hjälpa till att skänka eller jag vill kalla det att kasta bort stora delar av Sveriges skatteintäkter ?

När ska gemene man sluta och blunda för detta ?

Detta är pengar som skulle göra mycket mera nytta inom t.e.x vården.

Pengar som skulle generera  riktiga arbeten går upp i rök.....varför då ?
Varför betala någon för att arbetslösa/sjuka ska sysselsättas ?
Det är väl en sak att bidra med den arbetsförmåga man har för sin A kasse peng....men fas 3 är inget annat än slavhandel !
Sluta blunda Svensson...visa civilkurage !


8 kommentarer:

 1. Har för mig att jag hörde nån förklara fas3 med att syftet var att göra det så pass obekvämt att vara arbetslös eller sjuk att individen därigenom 'flyr' till jobb. Liksom att fungera som ett avskräckande exempel för folk som har jobb men skulle kunna tänkas ställa krav på sina villkor.

  Kan ha varit Fölster eller Joakim Palme som kom med utsagan i samband med någon utredning om arbetskraftsförsörjningen. Minns inte vem av de båda det var men bägge resonerar på samma sätt.

  Själv anser jag att det är fel att betala skatt öht med nuvarande system så länge pengarna används så här.

  SvaraRadera
  Svar
  1. http://www.sou.gov.se/pdf/Blandat/S_2004_08/skrift_nr_4.pdf

   Sidan 15 andra stycket. Ständigt denna Hedborgska.

   Redan 2004 dessutom på uppdrag av Den Fete.

   Radera
 2. Jo jag vet att de turas om med stafettpinnen...och därför ska det fortsätta att pyra och ryka här och var...även efter det att det andra laget tagit över pinnen.

  Jo fas 3 ska vara en blåslampa i baken på arbetslösa/sjuka...men vart fan finns jobben då ?

  Ett sjukt system bringar inga riktiga jobb.
  Meningsfull sysselsättning är det nått som barnen i framtiden ska leva på ? Stackars barn !
  Det vore nått för Reinfeldska avkommorna att vara i det.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bäst vore nog att blåsa ut hela partitoppen i god tid innan 2014 för att kunna komma åt rötan.

   Radera
 3. Hedborgskan är väl en blåsosse...lika så den andre .

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hedborgskan går i en klass för sig genom sina diaboliskt utformade förslag.

   Den damen är förmodligen uppstigen direkt ur helvetet till Sveavägen 69. Som tur är finns det få som har naturliga förutsättningar att nå upp i samma grad av illvilja.

   Däremot befarar jag att Den Fete har rätt många likar i leden. Frågan är hur man eliminerar dessa ?


   Radera
 4. Är det någon av er som tänkt på varför politikerna vill ha hit ännu fler som saknar jobb då? Och som saknar ens grundläggande utbildning samt ej kan språket, samt ej har ens allmänbildning osv osv. PÅ vilket sätt argumenterar man fram viljan till att betala för detta hos allmänheten? PÅ vilket sätt trollar man fram fler jobb på detta vis, för de som redan är i fas 3 och som jobbar gratis för att det inte finns jobb till de? Finns det någon annan som noterat faktum att de flesta som nått fas 3 är svenskfödda medan de flesta som uppbär anställningar med hjälp av lönebidrag och andra statligt understödda anställningar- är icke svenskfödda? Har någon ens noterat detta? Fas 3 är en avstjälpningsplats för svenska kvinnor och män med enbart grundläggande gymnasieutbildning, vill jag påstå. De andra städar, kör taxi, har egen pizzeria eller jobbar inom äldrevården eller har lönebidragsanställning inom stockholms stads simhallar. Det skamliga är att det inte finns något land för alla de rättslösa i sitt eget hemland, att emigrera till för att få jobb. DEt är nämligen SÅ HÄR som medelsvenssons vill att det ska VARA!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Verkar som att många verkar inbilla sig att ju fler som köper pizzan desto fler pizzerior behövs? Eller? Men man kanske inte passar så bra som pizzabagare- eller tom tycker att ens kvaliteteter behövs inom ngt annat yrke? Men eftersom industrin lagts i andra länder, samtidigt som andra yrken kräver speciell utbildning och som (för att det finns så många sökanden att de inte behöver utbilda ny personal) samtidigt som staten inte erbjuder utbildning till långtidsarbetslösa OM man inte uppfyller kraven under 25 år samt inte är nyanländ- DÅ erbjuds dessa människor att jobba helt gratis- fantastisk uppfinning! DEt finns ju faktiskt en promille av dessa fas-3: are som faktiskt FICK en fot i ett riktigt yrke. Men mer än 1 promille fixar inte AMS. Men MEDIA är jäkligt pigga på att uppmärksamma dessa fantastiska fall! Samma sak med med ensamma morsor på teve. Vilka andra ensammorsor känner igen sig i ensam mamma söker, annat än de medverkande??? Inte säääärskilt många, tror jag. Lyxmammor söker, borde det kallas om det skulle vara riktig reality... Men faan vill påminnas om verkligheten?

   Radera