fredag 23 november 2012

Kraniosakral behandling.

Tänk att man kan må super bra ett par tre dagar mitt i eländet.....jag måste berätta att i två dygn efter att jag fick min senaste behandling så sjöng mitt hjärta :).
Jag kan inte mer än beskriva det som att jag känner mig lättare i själen och gladare...även magen har blivit lugnare .....inte botad men lugnare.

Rena rama lyckan :).
Jag tror att jag funnit mitt smultronställe...för att få hjälp att rätta till mitt mående....så gott det går förstårs.

Mycket är vunnet för mig om jag får må lite bättre då och då.

Även om nu inte detta botar mig så  känns det som en livlina så länge.
Kanske någon tänker humbugg.....då vill jag säga....kom igen när du testat....och för mig spelar det ingen roll om det är ett halmstrå...för ett halmstrå är bättre än inget alls :).

Nu ska jag berätta en intressant sak angående blodtrycks medicinen plendil .

Som jag skrev igår så mådde jag inte bra av den.
Han som utför den kraniosakrala behandlingen kan även utföra ett test på vilka saker man mår bra av eller inte.
Det går till så att man lägger olika saker (typ...bröd ...ägg...frukt..o.s.v) i folie....så det inte syns vad som ligger däri.
Sedan lägger han paketet på  magen (i detta fallet på min mage )....och så känner han med händerna på olika ställen  vid tinningarna (på mig) och så får han fram vad som är bra och vad som är dåligt att förtära....(för mig).

Ett paket som jag hade med mig var väldigt elakt.....Han sa: Det där kan du inte äta för du blir alldeles konstig av det, det är rena rama giftet för dig.......och när jag öppnade paketet så låg plendil tabletten däri.
Blev en klockren bekräftelse på hur jag hade mått i 3 veckor.


Nåväl....jag kommer att fortsätta med att  besöka mitt smultronställe.

Kanske för evigt....men det är det värt !


2 kommentarer:

  1. Har sett en del rätt udda behandlingsformer genom åren så det där lät väl inte så knäppigt. Huvudsaken är väl att det funkar.

    SvaraRadera
  2. nä, kraniosakral terapi är verkligen inte svammel eller märkligt! roligt att du hittat nåt som hjälper dig lite i alla fall :)

    jag har också me och har dels utbildat mig själv till kraniosakral terapeut, och dels fått/tagit emot ganska många behandlingar. tyvärr hjälpte det inte mig, men väldigt skonsamt och behagligt är det ju oavsett.

    SvaraRadera