lördag 3 november 2012

Min upplevelse av Kraniosakral behandling !


http://www.kstf.net/index.php?id=51


En positiv upplevelse .....jag var på mycket bättre humör efter det besöket än när jag var till hjärtläkaren för några veckor sedan. ( Då kände jag mig deppig när jag åkte hem.)

Ok då undrar ni vad han kom fram till.....jo han bekräftade att min mage inte mådde bra...jag har problem med hela magtarm kanalen uppifrån och ner.....sen har jag blockeringar i nacken och så är bäckenet snett (vilket förklarar att jag får ont i ett ben när jag går eller sitter stilla länge).

Han undrade hur jag mådde när jag måste stå i kö....ja det är ju inte problemfritt precis....alltså detta med blockeringarna gör att man inte mår bra....yrsel och trötthet.....koncentrations svårigheter ...känns det igen ?

Jag hade även blockeringar på vagusnerven.....där kanske det finns en ledtråd att nysta i.

"Vagusnerven, kranialnerv X, (lat. nervus vagus), eller "den kringirrande nerven", är människokroppens längsta kranialnerv.[1] Nerven utgår från förlängda märgen som den tionde kranialnerven.[2] Vagusnerven ingår i det parasympatiska nervsystemet.[3] Genom vagusnerven påverkas struphuvudet, hjärtat, lungorna, magsäcken och tarmarna på ett omedvetet plan."

http://sv.wikipedia.org/wiki/Vagusnerv

Han masserade med mycket lätt hand och med ett kort uppehåll då och då.....i nacken....mitt på ryggen och på en punkt på bäckenet.
Detta ska lätta upp blockeringarna så det skulle bli fritt flöde sa han.
Något måste ha hänt för när jag åkte därifrån kunde jag sätta hakan mot bröstet utan smärta.

Jag ska ringa om 2 till 3 veckor sa han...och han sa också att det nog kommer att krävas flera behandlingar.
Jag skulle vilja ringa idag och få en ny tid :).
Även om inte detta kan bota mig helt och fullt så kanske det kan få mig att må mycket bättre och förhoppningsvis få blodtrycket  bättre.

Kanske det krävs att man ska gå då och då för att upprätthålla flödet....men det kan det vara värt för att få tillbaka lite kraft.

Så nu håller vi tummarna :)Fråga gärna om ni vill veta nå mer.....:).

2 kommentarer:

  1. Tummarna håller vi. Bra om det funkar.

    SvaraRadera
  2. Va roligt att det fungerade. Om inte helande så i alla fall lindrande. Hoppas verkan håller i sig länge och att du kan gå flera gånger med samma goda effekt. Man behöver lite andningshål.

    SvaraRadera