måndag 7 januari 2013

God fortsättning på det nya året....:). Och lite gnäll .

Tomtarna säger hejdå för den här julen.....:).
Tänkte att ni skulle få se min fina hylla....loppis fynd för runt en hundring (glömt exakta priset).....med lite färg som harmonierar med mitt kök så blev det perfekt tycker jag :).
Nu till gnället.....Förutom alla andra besvär som jag har så har .......jag  ont i mina händer.....värst är vänster lillfinger....och så förbannat kraftlös i dom också. Är det inte det ena så är det det andra.
Slutgnällt....i morgon kommer intressantare saker :).

4 kommentarer:

 1. Tror på lite lätt kortslutning i cns. Har sett sådana tecken fr.a när olika muskler ryckte som värst ibland i flera veckor. Prova att böja nacken i olika vinklar och se om nåt av symtomen försvinner eller accentueras.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Artros skulle jag tro. Svullnar i fingerlederna då och då. :P

   Radera
  2. Artrox lär vara grejen påstår en av mina polare som har dassiga knän. Blev som ny.

   Radera
  3. ok....:)....jo har haft det i åtanke men jag har inte haft så mycket besvär förut...Nu är ju jag medicinfobiker :D...förvärvad sådan av allt skit man varit tvungen att testa.

   Radera