tisdag 23 april 2013

Kraniosakral behandling ! Me/Cfs Fibromyalgi m.fl mysko sjukdomar.

Idag har jag varit och fått kraniosakral behandling igen :).


Det är väl värt att pröva för den hågade.
Jag tycker då att det spirar ett hopp i mitt hjärta efter varje gång jag fått behandling.

För er som inte vet vad det är så kolla på länken......:)......
http://www.kraniosakral.se/ 
Kraniosakral behandling är en metod att mycket mjukt behandla skallens alla ben i förhållande till ryggraden och bäckenet och korrigera små felställningar som i sin tur påverkar hela kroppen. Man löser spänningar i kroppens fasciala lager och hjärnhinnorna och återställer det hydrauliska trycket i ryggmärgsvätskan.

Sen har jag plussat på med mer vitaminer och mineraler .....som min behandlare prövar fram, vad som är bra för mig :).....det kan vara olika från person till person.

Någonstans där framme i tiden hoppas jag på ett någorlunda bra liv orkesmässigt.....nu har man ju tiden emot sig ändå eftersom man blir äldre för varje dag som går....och förväntas tappa kraft p.g.a åldern.....men jag ska kämpa för att må bättre :).
Skam den som ger sig ! 

 Jag har mina teorier om vad som orsakar ME och många andra sjukdomar med mysko symtom .........................
http://www.kajzakavat.se/2013/04/me-fibromyalgi-narkolepsi-mm-symtom-pa.html  


En stor kram till er :).
 
 

1 kommentar:

  1. Hoppas du får mer ork av din behandling. Låter jättespännande.

    Kram

    SvaraRadera