tisdag 29 oktober 2013

Me/Cfs

Har haft en hyfsad period....trött som vanligt och seg men jag har känt mig väldigt varm i kroppen....inte alls frusen som annars.
Jag har lite för mycket att ordna för närvarande...vilket jag hoppas att jag ska klara utan krascher.
Det gäller att vila och göra lite å så vila o.s.v.
På lördag stundar ett 50 års kalas ...min yngste bror ...så man förväntas att närvara...en stund.....och vilket gör att frissan får ta itu med  mitt hår :)....på fredagen.
Men på söndag....då görs ingenting...hoppas jag ;).
I morgon kväll  har jag medicinsk yoga.... jag hoppas det ska hjälpa mitt mående åt rätt håll....nu känns vissa rörelser lite för jobbiga för mina trötta muskler....men jag tycker att jag mår en aning bättre efter varje pass.
Man måste ta saken i egna händer och göra så gott man kan....för där jag bor så kan man inte förvänta sig nå hjälp....om det inte är mera piller man vill ha och det vill inte jag då jag inte tål mediciner så bra.
Annars så funderar jag inte så mycket på sjukdomen utan jag inriktar mig på mera positiva saker....försöker göra det lättare för mig och begär inte så mycket av mig själv längre.
Det som inte hinns med idag får man göra i morgon eller nästa dag....inte sant ?
Förr var det en dödssynd hos mig....tyvärr.
Flyter liksom bara med numera....och det känns då bättre än att streta i motvind varje dag.
Jobbigast just nu är att min hjärna inte fungerar riktigt som jag skulle vilja....detta har med mina åtaganden att göra...där behövs tankearbete...vilket min trötta hjärna tycker är jobbigt :(.
Men samtidigt så kan det nog vara bra att använda den för vem vet ...den kanske skrumpnar annars ;).
Så är det för närvarande.
Min guldkant på tillvaron...mina två fina barnbarn...träffar jag så ofta jag kan...och där emellan så längtar jag efter dom.
Nu ska den här människan göra kväll och krypa ner i sängen....ta fram en sudoku och lösa den innan John Blund anfaller ;).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar