onsdag 11 december 2013

ME/CFS Adrenalin rusch !

I går var jag väldigt duktig ( trodde jag ) ....jag började på morgonen med att göra en matbröds deg.....till saken hör att jag började rensa i skafferiet  dagen före och blev påmind om min optimism...jag har ju sån lust att baka när jag står där på affären och ser mjölpåsarna.....tänker : det och det ska jag baka :).
Men som sagt...jag började med en deg och bakade ut den och gräddade brödet....det gick så bra att jag gjorde en till deg....inga jättedegar utan på en halvliter åt gången bara för att inte känna mig stressad.
Så blev de limporna färdiga och jag mådde bra och fixade lunch å tyckte då efter en stund att nog kan jag kanske satsa på en till deg....det gjorde jag också....;)...optimist.
Ok.... jo det gick bra...dinkelfrallorna smakade bra.....när dom var packade och jag även fått i mig middag och fika däremellan och en liten stund framför datorn och så....och en stund i telefon med kusin vitamin :) och en till stund med grannen i telefon.....så kändes det bra och det var dax för dusch och en stund framför tvn innan John Blund skulle komma.

På väg till duschen kom jag på en sak.....satan också....jag hade ju tagit fram köttfärs kvällen före eller var det på söndag kväll ?????
Sådär dumt kan det bli :P....så vad gör Kajza då ?
Funderar en stund om räven ska få en brakmiddag på 600gr ekologisk köttfärs men
luktar på köttfärsen och prövar på katten att den är ok......vilket den var även enligt katten :).
Så räven blev utan middag :P.
Sen ställer hon  sig och gör köttfärssås....ber till gud och stoppar i sig laktosfri choklad så hon ska orka....klockan är halvåtta när köttfärssåsen  är klar :P.
Behöver jag tala om hur denna dagen varit ?
Vaknade upp i morse efter att ha sovit som en stock....men känslan var att kroppen hade varit på fest i går kväll....självförvållad optimism :P.
Tur att lillsessan och hennes mamma kom  och förgyllde min dag en stund.En lussebulle kanske :).


3 kommentarer:

 1. Men himmel va duktig du varit!! Slår vad om att det doftade ljuvligt hemma hos dig! ;-) Inte konstigt att du känner dig som att du varit på fest dagen efter. Jag hade varit glad om jag bara kunde klarat gjort en av grejerna men det funkar tyvärr inte ;-( Men delar glädjen med dig för det var väldigt bra gjort o kul säkert!! ;-)) Var rädd om dig nu! Och vila också ;-) KRAM! ♥ Karin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det fanns en tid då jag var glad om jag kunde ta hand om disken....då kunde jag bara drömma om en sån här dag. Fast i fortsättningen så ska jag tygla mig....för jag har fått betala dyrt i två dagar nu....hoppas inte det blir flera på sofflocket .

   Radera
 2. Blir trött bara jag läser om allt du gjort. Men kul att du ändå fick njuta en stund av att rumstera om i köket <3

  SvaraRadera