fredag 11 april 2014

ME och att få tillåta sig att bli lite galen ibland ;)

Idag har jag varit galen....;)....ok ok jag vet att jag kommer att få betala....men nu är det gjort :).
Ibland måste man få tillåta sig att vara lite inbillningsfrisk :).

Krattan fick liv i mina händer idag ;)....och så blev gubben tvångskommenderad att assistera ;).

Fniss...nä så farlig är jag inte.....det är mera så att jag känner mig lat då han är den som drar det tyngsta lasset jämt.

Med gemensamma krafter så blev det mycket fräschare i slänterna .
Det är inte lätt att hålla ordning i vår trädgård....det växer så det knakar...gamla taggiga rosbuskar som inte fattar att vi inte vill ha dom kvar...men nu är de nerklippta (av min man) och upp krattade (av mig) och bortforslade (av min man)....tills nästa år då lär de dyka upp igen :p

Nu sitter jag här och har lite ont ;)...men jag ska inte klaga....jag fixade det :).

Nu ska jag njuta av resten av dagen....lite skön musik ....en kopp te....krypa upp i soffhörnet.....blunda en stund....låta tankarna flöda fritt....sen laga nått enkelt att äta :).

Det finns bra dagar trots helvetets sjukdomen ME ;).

Ps: Fick nog kraft av kraniosakrala behandlingen som jag var på i tisdags....härligt härligt :).

2 kommentarer:

  1. Ja ibland måste man bara få leva ett mästan normalt liv en stund. Hoppas du inte får lida för mycket för detta senare.

    SvaraRadera
  2. Hej Kajza, tack för din kommentar. Vi har gått igenom alla läkemedel genom förstorningsglas och det finns inget jag ätit de sista veckorna som skulle kunna framkalla detta. LDN bad Anders sluta med, inte för han trodde det påverkade men för
    säkerhetsskull. Därmot så orsakade de antidepressiva jag åt för något år sedan, de gav kramper i biverkningar. Men nu....inget.
    Härligt att vara lite inbillningsfrisk om så bara för någon timme. Jag hoppas jag ska bli så bra så jag kan klippa mig. Vi får väl se vad som händer. Ha det bra!

    SvaraRadera