torsdag 3 juli 2014

2 veckor på Vidarkliniken :)

Jag har haft den otroliga turen att jag blev beviljad 2 veckor på vidarkliniken :).
2 veckor av fridfullhet och underbara människor....en hel del sprutor, piller och droppar....helkroppsinsmörjningar och läke erytmi....njuromslag och vila :). Bara miljöombytet gör gott :).
Jag kan varmt rekommendera Vidarkliniken som en oas i vår stressade och pressade tillvaro.

De har en helt annan förståelse för sjuka människor där.

Vilket den "vanliga" sjukvården borde ta efter.

De rogivande omgivningarna med all växtlighet har också läkande effekt.
Om jag får frågan om jag vill åka dit igen så blir svaret JA :).

3 kommentarer:

 1. Så underbart för dig! Vilken ljuvlig natur runt om! Är det landstingsfinansierat eller måste man betala en sådan vistelse av egna pengar? Och vilken effekt på ditt mående/ ME'N ger ett par veckor där? Är lite nyfiken bara...;-) Stor kram o ha en trevlig helg! Karin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man blir inte botad på 2 veckor....men lugn och ro utan krav och måsten så kommer man till insikt om mycket...nu hade jag gärna varit där en vecka till...men fick bara två av landstinget....skulle jag betalat själv så kostar det 3500kr/dygn. Jag tror att vi med ME och även Fibromyalgi har stor nytta av just vilan och lätta behandlingar. Sen måste man vara öppen för alternativen....pröva utan förutfattade tankar. Sen kanske inte all homeopatmedicin slår väl ut, även de kan göra det värre. Dialogen finns...inga tjurskalliga läkare mötte då jag....och ingen annan sån personal heller.
   Du kan mejla mig om du vill veta mer :)

   Radera
 2. Ser fantastiskt ut! Tror en omgivning utan måsten som man har i vanliga fall är väldigt nyttigt! :) kram

  SvaraRadera