tisdag 9 september 2014

Inför valet 2014 ! Jobbigt alliansen när verkligheten kommer ikapp !

http://seko.se/Documents/PDF-filer/Rapporter/Jobbigt%20Alliansen_slutvers.pdf

En omänsklig sjukförsäkring !
Fas 3 växer....i meningslösa aktiviteter....och alliansen Reinfeldt  kallar detta bra !
De räknar sysselsatta människor som fan läser bibeln !
Hur kan man tänka i termen att det skulle vara lönsamt att vara sjuk?
Vem fan blir sjuk för att det är lönsamt ? Bara en dåre ...ursäkta men bara en verkligt tokig människa väljer sjukdom framför att arbeta...föresten kan man välja sjukdom ???
Jobbskatteavdraget som skulle gynna låg och medelinkomsttagarna var en bluff...naturligtvis var det höginkomsttagarna som fick mest IGEN !!!!
De sjuka och arbetslösa samt pensionärerna ska betala mer skatt i Reinfeldts paradis .
Själv sitter han där med en självgod min i tv rutan och talar om hur duktiga de varit....hur duktiga moderaterna varit som har satt meningsfull sysselsättning i händerna på sjuka och långtidsarbetslösa.
Jag tycker Reinfeldt själv skulle pröva på att sysselsätta sig med lite tomtetillverkning eller varför inte måla om lite nya stolar !
Det vore en väldigt nyttig praktik för Sveriges statsminister så han lär sig "lite" empati .
Summa summarum av allians soppan är att Sveriges sjuka och eller arbetslösa har betalat för höginkomsttagarnas jobbskatteavdrag!!!!


Du som tänker rösta på söndag....tänk innan du lägger din röst !

Jag säger inte att någon av de andra är jättebra att rösta på, men förhoppningsvis så får vi ett humanare samhälle när det gäller jakten på sjuka !!!!!

Men är det så att nästa regering fortsätter i alliansens spår då lär de få det jobbigt med folkets förtroende.

Husmarks/Pehrssons samvete vaknade ...(tyvärr  för sent) och det resulterade i sparken för hennes del.
http://www.gp.se/nyheter/sverige/1.664219-skrev-hemligt-pm-om-sjukforsakringen?post_id=100000210183318_943887995628198#_=_


Så tystades Husmark Pehrson


När Cristina Husmark Pehrsson fick sparken från regeringen gav hon statsminister Fredrik Reinfeldt en judaskyss i sjukförsäkringsfrågan.
I en promemoria gör hon upp med en politik som kallats för hård och kall - ett papper som nu mörkläggs av statsministern med hjälp av en hemligstämpel.
Expressen har kartlagt spelet bakom kulisserna i det som blivit Fredrik Reinfeldts värsta varböld.
- Att reformen skulle bli så hårt kritiserad, det trodde jag aldrig, säger Solveig Zander (C), ledamot i socialförsäkringsutskottet.

Utåt vill inte statsminister Fredrik Reinfeldt förknippas med förändringarna i socialförsäkringarna när rapporteringen handlar om sjuka som tvingas jobba, människor som tagit sina liv efter att de fått besked från försäkringskassan eller personer som tvingas leva med minimala ekonomiska marginaler eftersom de utförsäkrats.
Den negativa uppmärksamheten kring enskilda fall som drabbats av politiken gjorde att han förlorade egen majoritet i riksdagen och nu tvingas lita på att Sverigedemokraterna inte röstar ned regeringen. Två till tre veckor före valet hade Reinfeldt egen majoritet, men när han drabbades av en kanonad av frågor om sjukförsäkringsfall förlorade han vinnargreppet.
http://www.expressen.se/nyheter/sa-tystades-husmark-pehrson/

Hur är det möjligt att hemligstämpla och mörklägga i en demokrati ? Usch vilken dålig lukt det blev igen ;)...katten osar :/

http://alliansfrittsverige.nu/aktuellt/2014/03/arbetslinjen-efter-atta-ar-ett-gediget-misslyckande

AMEN !

2 kommentarer:

  1. Handlar om ett sätt att se ner på den sjuka människan. Där fattiggörande och minska tillgängligheten av sjukförsäkringen handlar om att göra människor så desperata.

    SvaraRadera
  2. Förklädd tortyr av en demokratur regering :/

    SvaraRadera