onsdag 3 oktober 2018

Me/Cfs är en tröttsam sjukdom som det är svårt att få vårdens hjälp med!

Det gäller att hålla sig flytande..hitta på saker som ger kraft.
Inte ge upp...inte låta sjukdomen ta över...det är mitt motto!
Även om jag inte klarar av att leva fullt ut idag så kan jag leva efter mina förutsättningar och göra det jag klarar av.
Att vänta på vårdens hjälp med sjukdomen me ...det har jag slutat med för länge sedan.
Den hjälp jag fått är från den alternativa sidan.
Kraniosakral behandling gick jag på ungefär en gång i månaden under några år.....numera går jag på Bicom behandling varannan eller var tredje vecka....sen har jag uteslutit mycket ur kosten som tar kraft....för det är så att äter man t.e.x socker så skapar det en bra grogrund för inflammationer i kroppen....och inflammationer tar kraft....man måste boosta kroppen med rätt näring ;)....eventuellt kosttillskott.
Bäst är att ta hjälp av en näringsterapeut eller kinesolog som kan testa fram vad man behöver i kosttillskott väg ....om man inte har kunskapen själv.
Sömnen är ett viktigt kapitel ....jag vet hur det är att ligga sömnlös ...dålig sömn ger hjärndimma...numera sover jag för det mesta rätt bra....6 timmar....till saken hör att jag inte äter sömnmedel och aldrig ätit heller.
Magnesium är min sömnmedicin och mental träning.

Jag har en dröm ;) ...tänk att få komma till ett behandlingshem för me patienter....säg 3 till 4 veckor varje år....där skulle man få bara vara....god mat....lugn fin miljö med underbar natur runt knuten....bara godhjärtad personal...inga krav....bara behandlingar som ger kraft :).


Men som det ser ut idag så lär jag bara få drömma ;).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar